Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cena za megatalent Slavie raketovo stúpa! Odmietnutá ponuka 10 miliónov EUR, nástupca Ronalda v Juventuse, píšu o ňom

PRAHA - O megatalente Slavie sa hovorí stále viac. Raketový nárast ceny, odmietnutá ponuka 10 miliónov € a píšu o ňom ako o nástupcovi Ronalda v Juventuse
Zdroj: 37760
Zdieľajte:

Abdalláh Sima. Senegalský klenot Slavie Praha, ktorého cena v priebehu futbalovej jesene raketovo stúpla.

Raketový vzostup

Na webe transfermarkt.de má cenovku vo výške 8 miliónov eur. Je najdrahším hráčom Slavie.

V celej českej lige je len jeden viac cenený hráč - Adam Hložek zo Sparty Praha, ktorého odhadovaná cena je 12 miliónov eur.

Sima je so siedmimi gólmi druhým najlepším strelcom českej ligy. Jeho nápadité a rýchle útoky z krídla neušli pozornosti pozorovateľom klubov z celej Európy.

Slavia mala dostať za Simu ponuku 10 miliónov eur. Vedenie klubu ju rázne zmietlo zo stola. "Keď príde ponuka na 50 miliónov eur, možno o tom budeme premýšľať," hovoril šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

Prečítajte si aj

FC Barcelona získa vysnívanú posilu zadarmo

Raketovo stúpa nielen kariéra Simu, jeho gólové konto, cena, ale aj záujem z celej Európy.

Nástupca Cristiana Ronalda?

Zahraničné médiá spomínajú Anglicko, kde vyčnieva najmä West Ham, ktorý má výborné skúsenosti s českými reprezentantmi a hráčmi Slavie. Coufal a Souček patria medzi opory klubu.

Talianske Calciomercato píše, že Tvrdík je skutočne pripravený žiadať za senegalský klenot 50 miliónov eur. Otázne je, či ide len o chvíľkový prudký vzostup, alebo sa Sima udrží na výslní aj dlhšie a vypýta si výkonmi skutočne veľký prestup.

Podľa talianskych portálov je záujem o Simu aj z Juventusu Turín, kde vzhľadom k veku oboch hráčov o ňom píšu ako o nástupcovi Cristiana Ronalda v čierno-bielom drese.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Calciomercato

Diskusia

Podobné články