Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

10 najlepších hráčov roka 2020 podľa Marcy: Ronaldo výrazne predčil Messiho a druhé miesto mnohých prekvapí

BARCELONA - Takto vyzerá 10 najlepších hráčov roka 2020 podľa španielskej Marcy. Ako by vyzeralo vaše poradie?
Zdroj: 37220
Zdieľajte:

10. Leo Messi

Napriek tomu, že bol najlepším strelcom La Ligy a mal na konte najviac asistencií (21). Pozornosť upútal najmä tým, že požiadal Barcelonu o odchod. Napokon zostal, po sezóne mu skončí kontrakt a jeho budúcnosť je nejasná.

9. Erling Haaland

Objav roka. Strelil 32 gólov v 31 zápasov a získal ocenenie "Golden Boy" pre najlepšieho mladého hráča. Žiaril v Salzburgu, v zime prestúpil do Dortmundu. Bijú sa o neho top kluby po celej Európe.

8. Manuel Neuer

Neuer mal zásadné postavenie na ceste za piatimi trofejami Bayernu Mníchov. Má 34 rokov, no stále má skvelú formu. Ako prvý hráč v dejinách vyhral dvakrát treble.

7. Karim Benzema

Francúzsky útočník zažíva najlepšie obdobie svojej kariéry. Po odchode Cristiana Ronalda sa stal lídrom klubu. Vďaka jeho gólom získal Real Madrid titul v La Lige.

6. Neymar

Má za sebou určite najlepšiu sezónu v drese PSG. Svojím tvorivým vplyvom im vyhral kľúčové zápasy. Aj vďaka jeho umeniu hral Paríž vo finále Ligy majstrov.

5. Cristiano Ronaldo

Stále má hlad po úspechoch. Nedávno vyhlásil, že by chcel hrať ešte veľa rokov a túži po trofeji z majstrovstiev sveta. V roku 2020 viac gólov ako on nestrelil žiadny hráč. Liga majstrov v drese Juventusu sa mu stále vyhýba, no možno tento rok...

Prečítajte si aj

Veľké odhalenie: Skutočný dôvod, pre ktorý Diego Costa požiadal o odchod!

4. Sergio Ramos

Synonym stability. Ideálny líder. Ďalšia hviezda vo výraznejšom futbalovom veku, ktorá evidentne nespomaľuje. Niektoré najbolestivejšie prehry Realu prišli práve, keď chýbal v zostave. Nebude to náhodou...

3. Kylian Mbappé

Hviezda budúcej generácie, nástupca Ronalda a Messiho na svetovom futbalovom tróne. Len či je PSG ten správny klub na dosiahnutie plného potenciálu?

2. Joshua Kimmich

Jeden z najlepších, ak nie najlepší, stredopoliar na svete. Fantastický rok Bayernu by neboli možné bez jeho skvelých výkonov. Strelil sedem gólov a pridal 17 asistencií. Svojou defenzívnou činnosťou dodával tímu istotu.

1. Robert Lewandowski

Jasná voľba. Ďalší hráč, ktorý ukazuje, že vek je len číslo. Bol najlepším strelcom Bundesligy aj Ligy majstrov. Bez jeho výkonov by Bayern nebol tým tímom, ktorým je. 55 gólov a 10 asistencií v 47 zápasoch v tomto roku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články