Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Isco požiadal o prestup z Realu Madrid po konflikte s TÝMTO spoluhráčom

MADRID - Isco na odchode z Realu. Hráč požiadal o prestup po konflikte s týmto spoluhráčom!
Zdroj: 37385
Zdieľajte:

Isco chce opustiť Real Madrid. V klube, s ktorým štyrikrát vyhral Ligu majstrov, nehráva pravidelne a smerom k budúcoročnému Euro túži po väčšej hernej vyťaženosti. Jeho transfer by sa mal udiať už túto zimu. Informáciu priniesla pred časom Marca.

Isco požiadal o odchod po konflikte so Sergio Ramosom

Najnovšie Diario Gol uviedol, že Isco požiadal klub o prestup po konflikte, ktorý mal s kapitánom "bieleho baletu" Sergiom Ramosom.

Podľa tohto zdroja Sergio Ramos kritizoval Isca za to, že sa na tréningu veľmi nesnažil. Mnoho spoluhráčov podporilo kapitána a zhodli sa na tom, že Isco sa v základnej zostave neobjavuje zaslúžene.

Isco dostal v aktuálnej sezóne od trénera Zinedina Zidana šancu len v trinástich zápasoch a strelil jeden gól.

Prečítajte si aj

Messi sa vyjadril k odchodu z Barcelony aj Luisovi Suárezovi: Šialené! Nechali sme ho zadarmo odísť ku konkurencii

Počas šesťzápasovej víťaznej série Realu Madrid dostal Isco len 40 minút hracieho času rozloženého do dvoch stretnutí. Samotný hráč si je vedomý, že s takouto vyťaženosťou o mieste v španielskom národnom tíme pre budúcoročné Euro môže len snívať.

Isco má v Madride kontrakt do roku 2022. Z pohľadu hráča aj klubu má transfer zmysel práve teraz.

V minulosti o jeho služby javili záujem Manchester City či Juventus Turín. Očakáva sa, že jeho kroky povedú buď do anglickej Premier League alebo talianskej Serie A.

Isco sa mal údajne o svojom odchode rozprávať aj so Zidanom, ktorý mu odchod nevyhováral a podporil ho v tejto myšlienke.

Ak príde v januári správna ponuka, Real Madrid bez váhania Isca pustí. Otázkou je, či na hosťovanie s opciou na trvalý prestup, alebo pôjde o trvalý transfer hneď.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Diario Gol

Diskusia

Podobné články