Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V januári sa má udiať veľký prestup. Kto získa štvornásobného víťaza Ligy majstrov?

MADRID - Schyľuje sa k prestupovej bombe. V januári by mal meniť dres 4-násobný víťaz Ligy majstrov. Kto ho uloví?
Zdroj: 37385
Zdieľajte:

Isco má v úmysle túto zimu opustiť Real Madrid, informuje španielska Marca.

Prvýkrát od svojho príchodu do klubu v roku 2013 je naklonený myšlienke opustiť štadión Santiaga Bernabeua po dôkladnom zvážení všetkých okolností.

Isco požiadal Real Madrid o odchod, klub mu nestojí v ceste

Hráčov postoj bol komunikovaný klubu prostredníctvom jeho otca a agenta Francisca Alarcona. Real Madrid rád vyjde hráčovi v ústrety, nakoľko jeho postoju a pozícii rozumejú.

Isco strávil mesiace nad zvažovaním plusov a mínusov potenciálnej žiadosti vedenia Realu o odchod.

O veci sa tiež rozprával s trénerom Zinedinom Zidanom a ten sa ho nesnažil presviedčať, aby v Madride zostal.

Zidane chápe, že ak chce Isco väčší hrací čas, potom mu nebude stáť v ceste.

Isco odohral len 260 zo 630 minút Realu Madrid v doterajšom priebehu sezóny v španielskej La Lige. Vie, že ak chce zabojovať o miestenku v španielskom tíme na budúcoročnom Euro, potrebuje viac hrávať, aby presvedčil Luisa Enriqueho.

Prečítajte si aj

Facka do tváre! Alaba prezradil, ako sa k nemu zachoval Bayern: Toto mi navrhli

Iscovo rozhodnutie opustiť Real Madrid bolo prijaté na zreteli s možnosťou zahrať si v lete na európskom šampionáte. A nechce stráviť sezónu na periférii v Reale.

Jeho plánom pred pár mesiacmi bolo vybojovať si stabilnú pozíciu v zostave Zidana. No úvodné mesiace sezóny ukázali, že sa mu to pravdepodobne nepodarí. Isco vie, že musí opustiť svoju komfortnú zónu v Madride a prijať novú výzvu, aby opätovne naštartoval svoju kariéru.

Teraz sa ponúkajú dve možnosti. Isco buď opustí Real Madrid na hosťovanie s opciou na trvalý prestup alebo bude predaný.

Juventus a Manchester City o Isca prejavili záujem už predtým. Taliansko a Anglicko sú najpravdepodobnejšími destináciami pre pokračovanie jeho kariéry.

Má 28 rokov, stále je v dobrom futbalovom veku. S Realom Madrid vyhral štyrikrát Ligu majstrov. Kontrakt s "bielym baletom" má do roku 2022 a určite má zmysel jeho odchod práve teraz. Z pohľadu hráča aj z pohľadu klubu.

Od príchodu do Realu Madrid Isco získal 16 trofejí a strelil 51 gólov v 313 stretnutiach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články