Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi sa vyjadril k odchodu z Barcelony aj Luisovi Suárezovi: Šialené! Nechali sme ho zadarmo odísť ku konkurencii

BARCELONA - Lionel Messi sa vyjadril k svojmu odchodu z Barcelony aj k odchodu kamaráta Luisa Suáreza: Šialené! Nechali sme ho konkurencii zadarmo
Zdroj: 37117
Zdieľajte:

Kapitán FC Barcelona Lionel Messi sa pre La Sexta podelil o svoj názor na odchod kamaráta Luisa Suáreza do konkurenčného Atlética Madrid.

Nechať zadarmo odísť Luisa Suáreza do Atlética? Šialené

„Čo sa stalo so Suárezom, jeho prestupom do Atlética, je priam šialené! Odišiel zadarmo k nášmu konkurentovi, ktorý má rovnaké ambície ako my. Je to neuveriteľné," hovoril Messi.

Luis Suárez sa v Atléticu Madrid uchytil takmer okamžite a patrí k hviezdam La Ligy. Na konte má 7 presných zásahov (rovnako ako Messi) a len traja hráči v súťaži strelili o jeden gól viac (Aspas, Moreno a Benzema). Aj vďaka výborným výkonom uruguajského útočníka je Atlético Madrid lídrom La Ligy.

Prečítajte si aj

Dokáže Richarlison odolať bombastickej ponuke a možnosti hrať po boku kamaráta?

Vedel som, že súdnou cestou z Barcelony môžem odísť

Messi sa v spomínanom rozhovore vyjadril aj k svojmu pokusu pred sezónou opustiť Barcelonu.

„Vedel som, že môžem z klubu odísť súdnou cestou, prípad by sme vyhrali. Veľa právnikov mi to povedalo. Ale nechcel som takto odísť. Celý rok som Bartomeuovi hovoril, že chcem odísť. Stále to však odmietal. Zaslanie úradnej faxovej správy bolo spôsobom, ako dať moje želanie oficiálne vedieť. Myslel som, že cyklus skončil, potreboval som zmenu. Chcel som odísť," priznal Messi v rozhovore pre La Sexta.

Odchod z Barcelony? Uvidím po sezóne

Messimu po sezóne vyprší na Nou Campe kontrakt a stane sa voľným hráčom. Bude môcť zamieriť kam len bude chcieť. Prehovoril aj o svojej budúcnosti.

„Nerokujem so žiadnym klubom. Ako som povedal, do konca sezóny nie je nič jasné. Uvidíme, čo bude ďalej. Čo sa týka budúcnosti, určite sa nepresuniem do Realu Madrid alebo Atlética, to je jednoducho nemožné. Neviem, či z Barcelony odídem, povieme si o tom na konci sezóny. Ale dúfam, že v klube zostanem až do skončenia svojej kariéry."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Sexta

Diskusia

Podobné články