Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Po faule na Hancka sa kopala jedenástka a čoskoro TO prišlo! Tak to som snáď v živote nevidel, nechápal moderátor

PRAHA - Po faule na Hancka sa kopala jedenástka. O chvíľu na to prišiel absolútny bizár. Tak to som snáď v živote nevidel, nechápal moderátor
Zdroj: 37810
Zdieľajte:

Sparta Praha prežila polčas - nočnú moru!

V domácom stretnutí proti Libercu sa najskôr v 7. minúte zranil Ondřej Čelůstka, ktorý musel striedať.

Bizarná jedenástka proti Sparte

V 28. minúte po faule na Dávida Hancka dostali domáci možnosť zahrávať pokutový kop. Kapitán Bořek Dočkal ale vystrelil len do stredu bránky a skvelú šancu otvoriť skóre zahodil.

Prečítajte si aj

Toto je DVOJICA hráčov, ktorí majú FC Barcelona posilniť v januári

Aby toho nebolo málo. O 5 minút na to nastala skutočne bizarná situácia. Peškovu ranu schytal do tváre brankár Nita. Zákrok síce dokončil, no otrasený zostal ležať. Michal Sáček v obave o jeho zdravie zobral brankárovi loptu z rúk. Neuvedomujúc si, že hra stále pokračuje.

Rezultát bol jasný - penalta proti Sparte. Kamso Mara ukázal Dočkalovi, ako sa majú penalty zahrávať a poslal Liberec do vedenia.

„Kurióznejší moment som snáď nikdy nevidel," reagoval na vzniknutú situáciu moderátor Michal Hrdlička v štúdiu O2 TV Sport.

„Videl som, že dostal ranu do hlavy, prišiel som k nemu a pýtal sa ho, čo mu je. On mi neodpovedal, tak som vzal loptu a bola z toho penalta. Hovoril som rozhodcovi, že som sa bál o jeho zdravie, bola to chyba," reagoval po stretnutí na kuriózny moment "previnilec" Michal Sáček.

Našťastie pre neho aj celý tím Sparty, v druhom polčase dokázal Lukáš Juliš vyrovnať skóre na konečných 1:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články