Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hancko pri návrate zažiaril. Tréner Kotal prezradil, prečo sa mu smiali spoluhráči a striedal už v 60. minúte

PRAHA - Návrat Hancka niesol gólový aj víťazný podtón. Tréner Kotal prezradil, prečo sa slovenskému obrancovi spoluhráči smiali a vystriedal ho už v 60. minúte
Zdroj: 37475
Zdieľajte:

Dávid Hancko sa vrátil do zostavy Sparty a bol to návrat nielen gólový, ale aj víťazný.

Slovenský reprezentant v 26. minúte v domácom stretnutí Európskej ligy proti Celticu upratal po rohovom kope loptu do hosťujúcej bránky a zavelil na obrat. Vyrovnával na 1:1, jeho tím napokon vyhral 4:1 a reálne živí šancu na postup.

Hanckovi sa spoluhráči smiali, prezrádza tréner

Tréner Václav Kotal prezradil, prečo Hancka v 60. minúte vystriedal a aj prečo sa mu spoluhráči smiali.

„Dávid hovoril, že jeho koleno znesie určitú záťaž. K tomu mu v prvej polovici súper prišliapol palec a mal problém na druhej nohe, tak sa tomu chlapci smiali," hovoril Kotal pre klubový web sparta.cz.

Prečítajte si aj

Hancko má rovnaký problém ako Nadal, priletel za ním doktor, ktorý liečil tenistu: Ubíja ma to!

„Na jednu nohu kríva a na druhú nemôže došliapnuť. Boli sme dohodnutí, že dá vedieť, keď nebude cítiť, že môže podať stopercentný výkon. Boli sme na to pripravení."

Dávid Hancko mal už v závere minulej sezóny problém s kolenom a ten sa s ním ťahá doteraz. Ide o podobné ťažkosti, aké svojho času trápili španielskeho tenistu Rafaela Nadala. Že stav slovenského zadáka stále nie je optimálny, potvrdil aj tréner Kotal.

„U Hancka je problém, ako dlho vydrží s jeho zdravotným stavom. Dnes vydržal do 60. minúty, naviac dal gól. Jeho prínos pre mužstvo bol veľký," hodnotil kouč Sparty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sparta.cz

Diskusia

Podobné články