Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zidane má 4 zápasy na záchranu svojho miesta. Real Madrid už má vyhliadnutú jeho náhradu

MADRID - Po ďalšej blamáži má Zidane už len 4 zápasy na záchranu svojho miesta. Real už má vyhliadnutú jeho náhradu.
Zdroj: 37536
Zdieľajte:

Prehra 0:2 na pôde Šachťaru Doneck a postup do osemfinále Ligy majstrov pred záverečným kolom skupinovej fázy vo vážnom ohrození.

Zidane má štyri zápasy na svoju záchranu

Pod Zinedinom Zidanom sa trasie stolička. Má štyri zápasy na to, aby si zachránil miesto. Píše španielska Marca. Vedenie "bieleho baletu" má už vyhliadnutú náhradu - Mauricia Pochettina.

Cez víkend pritom Real Madrid šokujúco prehral s Alavésom a v La Lige je až štvrtý so sedembodovou stratou na vedúci Real Sociedad.

V spomínanom období "ultimáta" bude čeliť Zidanov tím Seville či Atléticu Madrid v lige a Borussi M´gladbach v rozhodujúcom stretnutí Ligy majstrov.

Po šokujúcej prehre na Ukrajine sa Zidane vyjadril k svojej budúcnosti a rezolútne vyhlásil, že nehodlá na pozíciu trénera Realu Madrid rezignovať.

„Vôbec sa nechystám rezignovať. Vždy sme mali chúlostivé chvíle. Je pravda, že máme zlú sériu výsledkov, ale musíme pokračovať. Je to náročná chvíľa, ale som presvedčený, že ukážeme náš charakter. Musíme vyhrať nasledujúci zápas. Som presvedčený, že to dokážeme."

Prečítajte si aj

Prekvapivý zisk titulu v Bielorusku oslavuje aj Slovák: Za tri roky som sa stal lídrom mužstva

Prevezme taktovku Pochettino?

Marca tvrdí, že vedenie Realu sa pozerá po Pochettinovi, ktorý má prebrať taktovku v Madride po Zidanovi.

Real Madrid sa už viackrát snažil argentínskeho trénera angažovať, no ani raz to nevyšlo. V minulosti sa už obe strany dokázali dohodnúť na osobných podmienkach, tvrdí Marca.

V Reale dúfajú, že jedného dňa sa hlavným trénerom A-tímu stane klubová legenda Raúl - súčasný tréner Realu Madrid "B" - Castilla. No nechcú ho vystaviť súčasnej hororovej situácii, aká na Santiagu Bernabeu vládne.

Podarí sa Zidanovi "prežiť vlastnú smrť" a udržať si miesto na lavičke Realu Madrid? Alebo ho nahradí Mauricio Pochettino?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články