Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čo môže za blamáž s Alavésom? Mijatovič pomenoval chyby Zidana v príprave na zápas

MADRID - Čo spôsobilo šokujúcu blamáž Realu s Alavésom? Predrag Mijatovič pomenoval chyby Zidana v príprave na zápas
Zdroj: 37486
Zdieľajte:

Real Madrid v La Lige zakopol tretíkrát v rade. V sobotňajšom domácom vystúpení šokujúco prehral s Alavésom 1:2. Z ostatných troch ligových súbojov tak "biely balet" vytancoval len jediný bod. Pod trénerom Zinedinom Zidanom sa trasie stolička.

Zidane spravil chybu v príprave na Alavés, tvrdí Mijatovič

Predrag Mijatovič je presvedčený, že to bol práve Zidane a jeho taktické chyby v príprave na zápas, ktoré negatívnym spôsobom ovplyvnili výsledok stretnutia.

„Musí vyriešiť situáciu, ale začína to prípravou na zápas," hovoril Mijatovič pre Cadena SER. „Mal by vedieť, že traja ofenzívni hráči Alavésu sú ich silnou stránkou."

„Lucas Vazquez odohral dobrý zápas proti Interu, no nemôžeš ho postaviť ako krajného obrancu, keď máš na túto pozíciu Militaa. Neviem, čo sa s týmto chlapcom stalo, pretože nehrá ani na kraji obrany ani v strede obrany."

Prečítajte si aj

Tento hráč je najsvetlejším zjavom pri trápení Realu Madrid

„A potom dáš Lucasa Vazqueza na kraj obrany a pred neho Marca Asensia, ktorý mu nedokáže pomôcť, rovnako ako ani iným hráčom."

„V príprave na tento zápas si asi neuvedomili, že silná stránka Alavésu je na ľavom krídle a ich dvojica útočníkov a tu začali problémy," analyzoval Mijatovič sobotňajší zápas.

„Alavés ma veľmi prekvapil, pretože hrali s veľkou túžbou a bez strachu. Myslím si, že to prekvapilo aj Real Madrid," dodal bývalý srbský reprezentant.

Alavés potvrdil výbornú formu. Bodoval v piatom zápase v rade. V rámci tejto série obral o body aj Barcelonu, s ktorou doma remizoval 1:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Cadena SER

Diskusia

Podobné články