Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel na EURO? Obranca prehovoril

ISTANBUL - Martin Škrtel oznámil pred Severným Írskom návrat do reprezentácie. Bude súčasťou slovenského tímu na EURO? Obranca prehovoril
Zdroj: 37087
Zdieľajte:

Martin Škrtel, bývalý kapitán národného tímu, patril do skupinky veteránov, ktorých nový tréner Štefan Tarkovič oslovil s ponukou návratu do reprezentácie pred kľúčovým finálovým barážovým stretnutím proti Severnému Írsku.

Tomáš Hubočan súhlasil. Nastúpil v základnej zostave a kvalitným výkonom prispel k výhre 2:1pp a k postupu na EURO. Adam Nemec odmietol. Hoci v Rumunsku pravidelne hráva, chýba mu psychická pohoda z dôvodu zlých výsledkov tímu a meškajúcich výplat.

Vladimír Weiss súhlasil s návratom, figuroval v nominácii, no napokon sa v novembrovom asociačnom termíne nepredstaví pre zranenie. Oslovený bol aj spomínaný Škrtel. Dokazuje, že vek je len číslo.

Prečítajte si aj

Borbély avizuje problém s hrotovým útočníkom: S jedným na Euro ísť nemôžeme, núka alternatívu z našej ligy

Škrtel na EURO?

35-ročný dôrazný stopér v minulej sezóne ako stabilná súčasť základnej jedenástky pomohol Istanbulu Basaksehir získať turecký titul. Klub hrá premiérovo v skupinovej fáze Ligy majstrov. Škrtel vynikajúcim výkonom pomohol k výhre nad Manchesterom United. Rozhodol sa prikývnuť na návrat. V nominácii na Severné Írsko figuroval medzi náhradníkmi. Pre problémy s nohou ale napokon nehral.

Posilní slovenský tím budúci rok v lete na európskom šampionáte? Túto možnosť pripustil v rozhovore pre šport.sk.

„Takéto otázky momentálne nie sú na mieste. Hráči, ktorí postup vybojovali, by ho v prvom rade mali osláviť. Navyše, jún je veľmi ďaleko, môže sa dovtedy čokoľvek stať. Nechcem teraz hovoriť žiadne áno ani nie. Uvidíme. Navyše platí to, čo zaznieva teraz z kabíny, že nie jednotlivci sú dôležití, ale mužstvo. Preto by som to teraz určite neriešil."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články