Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Výmena trápiacich sa hviezd? Dva veľkokluby už rozbehli rokovania

MADRID - Dva veľkokluby začali rokovania o potenciálnej výmene dvoch trápiacich sa hviezd.
Zdroj: 37385
Zdieľajte:

Real Madrid začal rokovania s Interom Miláno o potenciálnej výmene dvoch hviezd Isca a Christiana Eriksena, informáciu priniesol Sky Germany.

Výmena dvoch upadajúcich hviezd?

Obaja sú v podobnej situácii. Ich výkony nedosahovali očakávané parametre a vo svojich kluboch majú len minimálne, resp. žiadne herné vyťaženie.

Španielska Marca pred nedávnom informovala, že Isco prostredníctvom otca a agenta v jednej osobne Francisca Alcorona komunikoval vedeniu Realu Madrid svoju túžbu v zime odísť.

Prečítajte si aj

Zlatan Ibrahimovič zúri: Toto som vám nedovolil!

Isco nezískal v tejto sezóne stabilnú pozíciu v zostave Zinedina Zidana, s ktorým o svojom potenciálnom odchode hovoril a francúzsky tréner ani vedenie "bieleho baletu" mu nebude stáť v ceste.

Isco získal s Realom 16 trofejí, vrátane 4 za víťazstvo v Lige majstrov. Jeho prioritou je pravidelne hrávať a vybojovať si miestenku v španielskom tíme na budúcoročné Euro.

Christian Eriksen sa od januárového prestupu z Tottenhamu do Interu Miláno trápi. CEO klubu Beppe Marotta potvrdil, že Eriksen je na predaj a v januári možno San Siro opustí. Vyjadril sa pre DAZN.

Dočkáme sa výmeny dvoch upadajúcich hviezd?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: DAZN, Marca, Sky Germany

Diskusia

Podobné články