Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tento hráč je najsvetlejším zjavom pri trápení Realu Madrid

MADRID - Najsvetlejším zjavom pri súčasnom trápení Realu Madrid je tento hráč
Zdroj: 37417
Zdieľajte:

Trápenie Realu Madrid pokračuje.

V Lige majstrov vyhral len raz a po polovici skupinovej fázy je na nepostupovej tretej pozícii /resp. nepostupovej do vyraďovacej časti Ligy majstrov/.

V La Lige, kde obhajuje titul, zaváhali zverenci Zinedina Zidana už druhýkrát v rade. Po vysokej prehre vo Valencii /1:4/ spred reprezentačnej prestávky prišlo zakopnutie na pôde Villarrealu /1:1/. "Biely balet" tancuje až na štvrtom mieste ligovej tabuľky.

To sa fanúšikom, vedeniu, realizačnému tímu a pochopiteľne aj hráčom tohto slávneho klubu máli.

Odegaard svetielkom v tme Realu Madrid

Vo Villarreale odohral Real dobrý prvý polčas, vyhral ho 1:0. Villarreal anuloval vďaka trojici v stredovej formácii Luka Modrič, Toni Kroos a Martin Odegaard. Modrič potvrdil svoju kvalitu.

Avšak najpozitívnejšou správou po zakopnutí Realu vo Villarreale je bezpochýb výkon Martina Odegaarda.

Prečítajte si aj

Superagent Raiola: Ibrahimovič vzkriesil celé AC Miláno, je 90 % tímu. Môže hrať aj do päťdesiatky

Jeho úloha v nasledujúcich dvoch mesiacoch sa stane ešte významnejšou po zranení Fedeho Valverdeho, ktorý bude chýbať dlhšie ako pôvodne odhadované štyri týždne.

Mladý Nór, ktorý sa tiež len nedávno vrátil po zranení, nemal problém dostať sa do tempa. Zapájal sa do hry a tvrdo pracoval pri napádaní protihráčov. Jeho hra bola jednoduchá, ale efektívna a vyzeral, že sa cíti pohodlne pri držaní lopty.

Bol v úplnej synchronizácii s Modričom a Kroosom, ktorých podporoval počas celého zápasu. V prvom polčase všetci traja pôsobivo kontrolovali loptu a dominovali v boji o stred poľa.

Aktuálne sa už Real Madrid plne koncentruje na prípravu na mimoriadne dôležitý súboj v Lige majstrov na pôde Interu Miláno. Odegaard vzhľadom k predvedenému výkonu bude bezpochýb opäť členom základnej jedenástky Zidana.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články