Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sparta hlási veľký problém s Dávidom Hanckom

PRAHA - Veľký problém s Dávidom Hanckom hlásia zo Sparty
Zdroj: 35553
Zdieľajte:

Situácia s Dávidom Hanckom a jeho budúcnosťou v Sparte Praha napokon dopadla pozitívne. Klub sa s manažmentom talianskej Fiorentiny dohodol na predĺžení hosťovania o ďalší rok.

Napriek tomu sa so slovenským stopérom spájajú aktuálne problémy, ktoré Sparta hlási. Tréner Václav Kotal svojho kľúčového obrancu nevidel ani v jednom prípravnom zápase pred štartom novej sezóny.

Hancko nepreverený v novom systéme, liečba sa nevyvíja podľa predstáv

Je to veľká komplikácia najmä vzhľadom k tomu, že testuje nový systém s troma obrancami, ktorý Kotal testoval na kempe v Rakúsku.

Prečítajte si aj

Agent: Hancko mal záujemcov z Holandska, Turecka a anglickej Championship

„Napríklad liečenie u Dávida Hancka neprebiehalo tak, ako sme si predstavovali. Doba rekonvalescencie sa pretiahla. Uvidíme, v akom stave bude po dnešnom vyšetrení a aká bude prognóza do ďalších dní."

„Či sa už napríklad zapojí do tréningu. Jeden deň totiž trénoval a druhý už zase nie," posťažoval sa tréner Sparty pre isport.cz.

Hancko o svojich zdravotných ťažkostiach hovoril pre šport.sk začiatkom mesiaca, tesne po tom, ako sa Sparta a Fiorentina dohodli na predĺžení jeho hosťovania. V tom čase to vyzeralo pozitívne. No zjavne sa jeho situácia zhoršila.

„Mal som problémy s kolenom, no liečba je už na konci a konečne sa zapájam do tréningového procesu. Každý deň tvrdo pracujem na tom, aby som bol pripravený na náročnú jeseň. Chcel by som zažiť úspech v Európskej lige, postup na majstrovstvá Európy a v lige vyhrávať týždeň čo týždeň. Bude to veľa, ale veľmi sa na to teším.”

Zdieľajte:
Zdroje informácií: isport.cz, šport.sk

Diskusia

Podobné články