Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

7 najpodceňovanejších hráčov súčasnej Premier League

LONDÝN - Toto je 7 najpodceňovanejších hráčov súčasnosti v anglickej Premier League
Zdroj: 37460
Zdieľajte:

Sedmička najpodceňovanejších hráčov súčasnosti v anglickej Premier League.

Olivier Giroud

Prišiel. Videl. Zvíťazil. Postúpil. Francúz nahradil v 68. minúte Tammyho Abrahama a po 23 minútach rozhodol gólom v nadstavenom čase o výhre Chelsea na pôde Rennes 2:1. Tento triumf zároveň znamenal postup.

„Je jedným z najviac podceňovaných hráčov v Premier League. Podáva konzistentne dobré výkony, či už za Arsenal alebo Chelsea. Nie sú to len momenty ako dnes, ale aj jeho všeobecné správanie, je dobrý hráč do kabíny. Existuje dôvod, prečo sa na neho Didier Deschamps spolieha vo Francúzsku. Frank nebude chcieť, aby Giroud v januári odišiel," hovoril bývalý hráč Chelsea Joe Cole, ktorého cituje The Sun.

Olivier Giroud sa nedávno posťažoval na to, že nie je v Chelsea dostatočne vyťažovaný. Poukázal na to, že ak sa to v dohľadnej dobe nezmení, v zimnom prestupovom termíne sa poobzerá po inom pôsobisku. Chelsea by však spravila veľkú chybu a Lampard by mal zvážiť jeho častejšie zaradenie do zostavy.

James Milner

Sen každého trénera. Zahrá stred zálohy aj stopéra. Čo treba. Proti Leicesteru hral cez víkend na pravom kraji obrany a počínal si skvele. Liverpool neinkasoval a v šlágri vyhral 3:0.

Jonny Evans

Strelil si proti Liverpoolu vlastný gól, už šiesty v Premier League a vyšvihol sa v tomto neslávnom ukazovateli na historickú štvrtú pozíciu. Ale nie nadarmo hral sedem rokov v Manchesteri United. Nie nadarmo je stabilným členom defenzívnej formácie jedného z top tímov anglickej ligy (Leicester). Skvele číta hru. Je odolný a tvrdý. V minulej sezóne odohral za "líšky" všetkých 38 zápasov.

Moussa Sissoko

V Londýne sa spočiatku trápil, no aktuálne je oporou stredovej formácie José Mourinha. Navyše má aj veľký vplyv mimo trávnika a pre súčasný tím Tottenhamu je nenahraditeľný.

Prečítajte si aj

Toto by Ronaldo asi nespravil. ZNOVA odmietol hetrik, prenechal jedenástku spoluhráčovi

James Ward-Prowse

Pýtate sa, kto to je? Do Southamptonu prišiel ako 8-ročný v roku 2003. Prešiel celou akadémiou. Nikdy nehral za nikoho iného. Ani na hosťovanie. Prepracoval sa do mládežníckych tímov Anglicka aj do seniorskej reprezentácie. Aktuálne je kapitánom Southamptonu.

Leander Dendoncker

V tíme Wolves hrá tento na prvý pohľad nenápadný hráč. No odvádza o to dôležitejšiu robotu. Od januára 2019 pôsobí tento Belgičan v drese Wolves. Odohral 87 z 91 zápasov. Z toho 57 (!) v minulej sezóne. Je univerzálny, dokáže hrať v strede zálohy, alebo zadnej trojici.

Seamus Coleman

Do Evertonu prišiel v roku 2009. V klube pôsobí dvanásť rokov a je skutočnou legendou. V Premier League odohral 280 zápasov. 20 gólov, 22 asistencií a 78 zápasov s inkasovanou nulou. Zo Sligo Rovers prišiel iba za 60 tisíc libier, no ako sa rokmi ukázalo, bol to jeden z najvýhodnejších futbalových nákupov všetkých čias. Kapitán Evertonu ukazuje stabilitu výkonov a obrovskú kvalitu rok čo rok a na pravej strane obrany si Toffees nevedia predstaviť nikoho iného.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, The Sun

Diskusia

Podobné články