Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Toto by Ronaldo asi nespravil. ZNOVA odmietol hetrik, prenechal jedenástku spoluhráčovi

MANCHESTER - Skutočne veľký frajer! Vyhráva United zápasy a druhýkrát z posledných troch odmietol hetrik a prenechal jedenástku spoluhráčovi
Zdroj: 37455
Zdieľajte:

Bruno Fernandes v minulosti vyhlásil, že je mu úplne jedno, kto strieľa góly, pokiaľ tím vyhráva.

Neboli to len prázdne reči.

V utorňajšom stretnutí Ligy majstrov na Old Trafforde strelil za prvých 20 minút dva góly a naštartoval Manchester United za víťazstvom nad Istanbulom Basaksehir 4:1.

Krátko po 30. minúte zápasu mal šancu na hetrik. Marcus Rashford bol nedovolene zastavený v pokutovom území a United kopali penaltu. Keby bol v pozícii Fernandesa Cristiano Ronaldo, bez váhania by sa chopil lopty a penaltu zahrával.

No Bruno Fernandes nezištne odmietol šancu na čistý hetrik. Penaltu prenechal faulovanému Rashfordovi, ktorý ju vybojoval.

Niečo podobné preukázal v nedávnom ligovom stretnutí na ihrisku Evertonu. Bruno Fernandes bol autorom dvoch gólov a v nadstavenom čase mal šancu zavŕšiť hetrik, no namiesto strely zvolil prihrávku na úplne osamoteného Edinsona Cavaniho, ktorý pečatil na 3:1.

Bruno Fernandes vysvetlil rozhodnutie prenechať penaltu

Portugalská hviezda po stretnutí s Basaksehirom vysvetľovala pre BT Sport svoje rozhodnutie prenechať penaltu Rashfordovi a nespečatiť hetrik.

Prečítajte si aj

Bruno Fernandes: Cristiano Ronaldo najšikovnejší hráč, akého som kedy videl

„Samozrejme, každý hráč chce streliť hetrik. Ale po poslednom zápase v Premier League som povedal Rashfordovi, že by mohol kopať ďalšiu penaltu. Pamätal som na to."

„A tiež preto, lebo je jedným z najlepších strelcov v Lige majstrov myslím si, že je dôležité, aby v tom pokračoval a mal potrebnú sebadôveru."

„Nezáleží na tom, kto zahráva pokutové kopy, najdôležitejšie je strieľanie gólov."

Marcus Rashford je s piatimi gólmi na delenej druhej pozícii v tabuľke kanonierov Ligy majstrov. Len Erling Haaland (6) z Dortmundu ich má na konte viac.

Bruno Fernandes má na konte päť gólov v posledných troch súťažných zápasoch (Man Utd všetky tri vyhral) a hrá v skutočne fantastickej forme.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BT Sport

Diskusia

Podobné články