Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho: Sme na začiatku cesty. Liverpoolu to trvalo 5 rokov, City 10 rokov a Chelsea 20

LONDÝN - José Mourinho pred šlágrom Spurs so City sršal tradične iróniou.
Zdroj: 37412
Zdieľajte:

Tlačové konferencie a rozhovory José Mourinha rozhodne nenudia. Nie inak tomu bolo pred sobotňajším šlágrom Premier League, v ktorom jeho Tottenham privíta na domácom trávniku Manchester City.

Mourinho: Som šťastnejší, ako keď som prichádzal do Tottenhamu

Mourinho vyhlásil, že je šťastnejší ako pred rokom, keď prichádzal k Spurs a pochvaľuje si, že sa ako manažér zlepšuje. Keď vlani preberal po Mauriciovi Pochettinovi Tottenham, klub bol na 14. mieste. V aktuálnej sezóne sú Spurs na druhej pozícii.

„Som ešte šťastnejší ako keď som dostal túto prácu," hovoril Mourinho na predzápasovej tlačovej konferencii. Jeho slová cituje portál goal.com.

„To je pre mňa veľmi dobrý pocit. Ak sa ma spýtate, či sa tu vidím aj o rok - samozrejme, že áno, pretože som tu šťastný," hovoril portugalský kouč.

Prečítajte si aj

Mourinho zostavil TOP 11 z hráčov, ktorých trénoval. Tieto hviezdy prekvapujúco vynechal!

„Sme na začiatku cesty. Liverpoolu to trvalo 5 rokov, City 10 rokov a Chelsea 20," nezabudol si trochu rypnúť do svojich rivalov.

José Mourinho pracuje v pozícii trénera už dvadsať rokov a pochvaľuje si progres, ktorý ako manažér za tento čas spravil.

„Naša práca je taká, že ak vášeň zostane, môžete sa len zlepšovať. Je to práca, v ktorej sa vďaka zbieraniu skúseností môžete len zlepšiť."

„Pre mňa to bolo o získavaní nových skúseností," obzeral sa rok späť, keď prichádzal do Tottenhamu. „Jeden rok, špeciálny rok, s lockdownom a obmedzeniami Covidu. Všetko je také zvláštne."

„Všetci hľadáme dokonalosť, no dokonalosť je nemožná. Od dokonalosti máme ďaleko. Nie sme dokonalý tím. Sme oveľa lepší tím, akým sme boli, ale čaká nás ešte dlhá cesta," dodáva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články