Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Na tréningoch výborný, v zápasoch mizerný! Ševela o reprezentantovi, ktorému dal v Poľsku šancu

LUBIN - Môže byť jedným z riešení problému hrotového útočníka v slovenskej reprezentácii. Na tréningoch výborný, v zápasoch mizerný, komentuje tréner Ševela, ktorý ho vedie v Poľsku
Zdroj: 25657
Zdieľajte:

Slovenská reprezentácia má dlhodobo problém s nedostatkom kvalitných hrotových útočníkov.

Jedným z kandidátov na problematický post je Samuel Mráz, ktorý je členom širšieho reprezentačného kádra.

Kmeňového hráča talianskeho Empoli si stiahol do poľského klubu Zaglebie Lubin na hosťovanie jeho krajan - tréner Martin Ševela.

Na tréningoch výborný, v zápasoch mizerný

No zatiaľ s výkonnosťou reprezentanta spokojný naplno byť nemôže. Od útočníka sa očakávajú góly a tie od Mráza akosi neprichádzajú.

Prečítajte si aj

Hološko: Ševela nemal guráž a zostavu mu diktovalo vedenie. Kozák si buchol po stole, preto v Slovane skončil

„Z pohľadu Sama je to zatiaľ dvojtvaré. Na tréningu je to absolútne bez problémov čo sa týka prístupu, nasadenia aj kvality. Keby sme to brali len podľa toho, je na dobrej ceste," hodnotil Ševela pre šport.sk.

„Z druhej strany, v zápasoch je to z jeho strany, žiaľ, mizerné. Je hrotový útočník a od takých hráčov očakáva tréner čísla: góly a asistencie. On však zatiaľ žiadne neprináša," dodáva tréner.

Ševela angažoval Mráza v lete na ročné hosťovanie. Slovenský útočník mal zaplátať dieru po osemnásťročnom zázraku Bartoszovi Bialekovi, ktorý prestúpil po vydarenej sezóne do Wolfsburgu. No góly neprichádzajú a v utorňajšom stretnutí na pôde Podbeskidzie Mráz nefiguroval v základnej zostave.

„Stále veríme, že sa jeho kvalitná práca z tréningov prejaví aj v súťažných dueloch, ale každému je jasné, že ani my nemôžeme byť trpezliví donekonečna,“ dodáva Ševela.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články