Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hološko: Ševela nemal guráž a zostavu mu diktovalo vedenie. Kozák si buchol po stole, preto v Slovane skončil

BRATISLAVA - Ševelovi diktovalo zostavu vedenie, Kozák si buchol pre stole a preto skončil - tvrdí bývalá hviezda belasých Filip Hološko
Zdroj: 32450
Zdieľajte:

Filip Hološko si v rozhovore pre šport.sk zaspomínal na svoje pôsobenie v Slovane Bratislava. Spočiatku sa bývalému reprezentačnému útočníkovi darilo výborne, lenže...

„Pod trénerom Ivanom Vukomanovičom som hrával, dával som góly. Aj po jeho odchode som cítil, že na Fortuna ligu som mal s prstom v nose. No nedostal som šancu ukázať to. Nebolo to však rozhodnutie trénera Martina Ševelu, no vôľa vedenia...”

Ševela nemal guráž, zostavu mu diktovalo vedenie

Podľa Hološka nemal Martin Ševela dostatočnú autoritu a do rozhodnutí mu zasahovalo vedenie klubu.

„Tréner Ševela nemal práve najväčšiu guráž. Do zostavy mu zasahovalo vedenie. Základnú jedenástku by mal určovať tréner. Keď nemá šťastnú ruku a nedosahuje výsledky, potom nech zasiahne vedenie.”

Prečítajte si aj

FOTO Vrúcne objatie a bozky Kmotríka s Weissom. Na záver prišlo niečo poburujúce

Krátko po začiatku sezóny skončil za prekvapujúcich okolností na lavičke belasých Ján Kozák ml., ktorý v minulej sezóne priviedol Slovan k zisku double a do skupinovej fázy Európskej ligy.

„Nepochopil som jeho odvolanie. Mal výsledky, bol autoritou, mužstvu dal hernú tvár. Dokázal si buchnúť po stole, v tomto je po otcovi. Nenechal si hovoriť do zostavy. Kto netrénoval alebo nehral dobre, v ďalšom zápase nenastúpil. To pod trénerom Ševelom neplatilo. Kozák víťazil, to by malo byť meradlo úspechu.”

Podľa vyjadrení bývalého reprezentanta teda stálo za nečakaným koncom Kozáka v Slovane práve to, že bol autoritou a nenechal si "kecať" do svojich rozhodnutí a do zostavy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články