Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Borbélyho známkovanie našich: Jedinému hráčovi dal jednotku a kto dopadol najhoršie?

BRATISLAVA - Ladislav Borbély oznámkoval našich. Udelil jedinú jednotku a kto dostal najhoršie vysvedčenie?
Zdroj: 37278
Zdieľajte:

Ladislav Borbély je známy futbalový odborník a televízny analytik. Pre portál šport24.sk oznámkoval výkony našich reprezentantov v postupovom zápase na pôde Severného Írska. Použil známkovanie ako v škole.

1 Milan Škriniar

„Absolútny líder, aj v ťažkých situáciách pod tlakom bol schopný kvalitných riešení, ponúkal bezproblémové 30 až 50-metrové pasy, ktoré sa javia ako najefektívnejší protiprostriedok, keď hrá súper vysoký pressing. Bol silný v súbojoch, mal veľmi dobré čítanie hry vo vzduchu aj na zemi, veľmi dobre vyvážal loptu," analyzoval Borbély výkon obrancu Interu Miláno.

„Neprišlo ani k jednej rýchlostnej konfrontácii, ktoré ho môže ohrozovať, keďže to je jeho Achillova päta. Pre mňa je až neuveriteľné, že po trojtýždňovej pauze a po nedávnom návrate do tréningového procesu bol schopný takého kvalitného výkonu počas 120 minút. Škriniarov výkon mal všetky atribúty modernej hry špičkového stopéra," dodal.

Prečítajte si aj

Naplnil sa horší scenár! Poliaci sa obávajú Slovákov

1- Marek Rodák, Juraj Kucka

2 Ondrej Duda, Michal Ďuriš, Patrik Hrošovský, Tomáš Hubočan, Peter Pekarík, Ľubomír Šatka

2- Marek Hamšík

3- Stanislav Lobotka, Róbert Mak, Albert Rusnák

4 Stanislav Mráz

„Z veľmi užitočného Dudu sme dostali na ihrisko neviditeľného Mráza, ktorý sa ani teplotou zápasu nedokázal roztopiť. Poviem to tak, že Mráz zostal zmrazený, nedostal sa do hry, lopty, ktoré k nemu prišli, neriešil dobre. Toto striedanie nevyšlo," zdôvodnil svoje najhoršie hodnotenie Borbély.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články