Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Facka do tváre! Alaba prezradil, ako sa k nemu zachoval Bayern: Toto mi navrhli

MNÍCHOV - Dni Davida Alabu v Mníchove sú zrátané. Klub prerušil rokovania o novej zmluve. Hráč hovorí o facke do tváre a prezrádza: Toto mi navrhli!
Zdroj: 37124
Zdieľajte:

Bayern Mníchov v nedeľu oznámil, že sťahuje ponuku na predĺženie kontraktu s rakúskym reprezentantom Davidom Alabom.

Alaba má platnú zmluvu len do konca aktuálnej sezóny. Je reálne, že klub opustí v januári, ak ho Bavori nechcú stratiť zadarmo v lete.

Rozhovory medzi oboma stranami o novom kontrakte boli čoraz napätejšie. Alabov otec zúrivo reagoval na vyjadrenia prezidenta Bayernu Uliho Hoenessa, ktorý vyhlásil, že Alabu zaujímajú iba peniaze.

Alaba tiež odmietol tvrdenie, že usiluje o získanie päťročného kontraktu na 125 miliónov EUR.

Alaba hovorí o facke do tváre

Rakúsky obranca pre Sky Sport Germany hovoril otvorene o krachu rokovaní s Bavormi a posťažoval sa na nedostatok rešpektu zo strany klubu.

„Po druhom alebo treťom rokovaní o novej zmluve mi zavolali a pýtali sa, či si viem predstaviť, že by som bol súčasťou výmeny. Bola to facka do tváre," hovoril Alaba.

Prečítajte si aj

Priznanie Toniho Kroosa: Toto som v Bayerne neznášal! V Reale je to omnoho lepšie

„Úcta a ocenenie, ktoré som hľadal, keď sa začali rokovania zmluve, nešli správnym smerom. Bolo to pred rokom. V časoch, keď bol koronavírus ešte veľmi ďaleko."

Napriek tomu, že rokovania o novej zmluve na teraz skrachovali, Alaba nehádže flintu do žita a svoju budúcnosť v Bavorsku ešte neodpísal.

„Nemyslím na to. Dozvedel som sa to len včera večer zo správ a nemal som čas nad tým premýšľať. Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti."

Alaba je jedným z najlepších obrancov v súčasnosti. Tréner Hansi Flick ho preorientoval z ľavého beka na stredného obrancu.

Pri jeho kvalite nebude mať v januári Alaba núdzu o záujemcov. Vlani bol v súvislosti s jeho angažovaním úzko spájaný Juventus Turín.

Z pohľadu trénera Flicka je dôležité, aby krach rokovaní o novej zmluve nemal negatívny vplyv na výkonnosť Alabu.

Bayern sa po výhrach nad Atléticom Madrid a Lok. Moskva predstaví v treťom kole Ligy majstrov v utorok na ihrisku rakúskeho Salzburgu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport Germany

Diskusia

Podobné články