Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel po parádnom výkone proti Man Utd čelí vyhrážkam! Zverejnil otrasný odkaz jedného z hejterov

ISTANBUL - Martin Škrtel si po famóznom výkone proti Man Utd našiel na sociálnej sieti aj vyhrážky. Zverejnil nechutný odkaz jedného z hejterov!
Zdroj: 37143
Zdieľajte:

Slovenský obranca Martin Škrtel predviedol fantastický výkon v Lige majstrov proti Manchesteru United (2:1). V drese Basaksehiru Istanbul mal v prvom polčase najviac odobratí lopty (4) spomedzi všetkých hráčov na ihrisku. Neprešiel cez neho ani jeden hráč United!

Škrtel zverejnil nechutný odkaz hejtera

Z víťazstva v Lige majstrov sa bývalý reprezentačný kapitán, ktorý nedávno oznámil návrat do národného tímu, tešil po dlhých 11 rokoch.

Vo víťaznej nálade v pozápasových rozhovoroch podpichol Manchester United, jedného z bývalých hlavných rivalov z čias pôsobenia v drese FC Liverpool.

„Je to naša vôbec prvá výhra v Lige majstrov. Želali by sme si hrať s Manchesterom United každý týždeň," vyhlásil.

Prečítajte si aj

Bývalá hviezda PSG o vážnych problémoch: Myslel som, že som dostal infarkt! Šokujúci zvrat po vyšetreniach

Nevedno, či hnev niektorých fanúšikov vyvolal jeho fantastický výkon alebo spomínaný výrok, no spustila sa na jeho adresu vlna hejtu a dokonca výhražných komentárov.

O jeden z nich, ktorý bol skutočne nechutný, vzhľadom k tomu, že hejter do toho zatiahol aj Škrtelovu rodinu, sa obranca verejne podelil.

„Choď do p… Zdochni ty bastard, zmlátim celú tvoju rodinu. Neviem sa dočkať, kedy ťa dobijem,“ napísal istý Mason Godsall na sociálnej sieti Instagram.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Martin Škrtel

Diskusia

Podobné články