Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel vyhral v LM po 11 rokoch, v prvom polčase cez neho neprešiel ANI JEDEN hráč United a podpichol výrokom

ISTANBUL - Veľká noc Martina Škrtela! V zahraničí sú s jeho výkonom absolútne ohromení. Prepísal históriu, bol ako stena a po zápase podpichol United výrokom
Zdroj: 37143
Zdieľajte:

Istanbul Basaksehir porazil v treťom kole skupinovej fázy Ligy majstrov na domácom trávniku Manchester United 2:1. Zaznamenal svoje historicky prvé víťazstvo v Lige majstrov.

Škrtel zažiaril proti Manchesteru United

Veľký večer zažil slovenský obranca Martin Škrtel, ktorého po fantastickom výkone chvália v zahraničí. V prvom polčase mal na konte 4 odobratia lôpt - viac ako ktorýkoľvek iný hráč v zápase. Ani jediný hráč Manchesteru Utd. cez neho úspešne nepredribľoval - stena! Upozorňuje twitter Squawka Football.

Prečítajte si aj

Zdá sa, že v zákulisí už chystajú jeho príchod. Nahradiť Tarkoviča Vrbom? Najväčšia hlúposť, tvrdí Jurkemik

Okrem toho prepisoval históriu. Zaradil sa na druhú pozíciu v historických štatistikách Ligy majstrov v dĺžke čakania na nasledujúce víťazstvo v tejto súťaži. 11 rokov a 49 dní to trvalo Škrtelovi, kým opäť zažil víťazný pocit v Lige majstrov. Naposledy sa radoval v septembri 2009 pri výhre Liverpoolu s Debrecenom. Len Denny Lanzaat čakal na ďalší triumf v LM dlhšie - 14 rokov a 227 dní. Informuje twitter OptaJoe.

Po výbornom výkone a v dobrej nálade po zápase Škrtel ešte aj pobavil provokatívnym výrokom na adresu Manchester United a nezaprel bývalého hráča The Reds. „Je to naša vôbec prvá výhra v Lige majstrov. Želali by sme si hrať s Manchesterom United každý týždeň."

Martin Škrtel je zjavne vo výbornej forme na ihrisku aj mimo neho a je skvelé, že prejavil záujem vrátiť sa do reprezentácie. Ukázal, že toho má aj v 35 rokoch stále čo ponúknuť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter OptaJoe, twitter Squawka Football, twitter Watch LFC

Diskusia

Podobné články