Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Prvý incident Luisa Suáreza v Atléticu Madrid, išiel si pozrieť VAR s rozhodcom

MOSKVA - Luis Suárez má vo svojej kariére niekoľko incidentov, v utorňajšom stretnutí LM v Moskve zaznamenal prvý v drese Atlética Madrid
Zdroj: 37129
Zdieľajte:

Luis Suárez má vo svojej kariére zbierku rôznych incidentov, najmä s hryzením protihráčov a v utorok v stretnutí Ligy majstrov na ihrisku Lokomotivu Moskva pridal prvý v drese Atlética Madrid.

Luis Suárez si išiel pozrieť VAR s rozhodcom

Tentoraz nepohrýzol žiadneho protihráča. Ale nabehol za postrannú čiaru a s veľkou dávkou drzosti si cez rameno rozhodcu pozrel na monitore VAR posudzovanú situáciu, po ktorej kopali domáci penaltu.

Luis Suárez sa svoj počin okamžite videl žltú kartu za nešportové správanie. A určite ho nepotešilo ani to, že domáci z nariadenej penalty vyrovnali na 1:1. Týmto výsledkom stretnutie aj skončilo.

Prečítajte si aj

Kocian nesúhlasí s návratom Škrtela: Nesystémové, nie príliš šťastný zásah do tímu, hodnotí

Uruguajský útočník bol trikrát prichytený pri tom, ako uhryzol protihráčov. V roku 2013 obletel svet jeho rasistický incident s Patricom Evrom, po ktorom dostal 8-zápasovú stopku.

Počas štvrťfinále MS 2010 proti Ghane rukou zabránil v poslednej minúte Dominicovi Adiyahovi skórovať, za vyrovnaného stavu 1:1. Nariadenú penaltu Ghana nevyužila. Zápas dospel do penaltového rozstrelu a Uruguaj napokon postúpil aj vďaka "ručnej brzde" Luisa Suáreza.

V roku 2013 v medzištátnom stretnutí udrel Luis Suárez do tváre Chilana Gonzala Jaru.

Pred niekoľkými mesiacmi údajne podvádzal pri jazykových testoch v snahe prestúpiť do Juventusu Turín. Správne odpovede mal dostať ešte pred samotnou skúškou z taliančiny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články