Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Barcelona sa ma zbavila preto, že som Messiho kamarát

BARCELONA - Luis Suárez naznačil, že v Barcelone možno skončil preto, lebo je Messiho kamarát
Zdroj: 36679
Zdieľajte:

Po víťazstve Uruguaja nad Chile prehovoril Luis Suárez pre ESPN o svojom nedávnom konci v FC Barcelona. Naznačil, že možno sa ho klub zbavil preto, lebo je Messiho kamarátom.

Nebol to tréner, ale riaditelia, ktorí ma nechceli

„Koeman mi povedal, že z klubu neodídem a že ma má vo svojich plánoch," rozprával uruguajský El Pistolero.

„Nebol to tréner, boli to riaditelia, ktorí sa ma v Barcelone zbavili."

„Prekážalo im, že som Messiho kamarát. Vždy sa sťažovali, že Messi v klube nevychádzal so žiadnymi útočníkmi dobre. A keď s jedným dobre vychádzal, zbavili sa ho."

Luis Suárez opustil Barcelonu a posilnil konkurenčné Atlético Madrid, v ktorom od začiatku žiari.

„Chceli sa ma zbaviť už pred dvoma rokmi, aby mohli priviesť ďalších útočníkov. Nikoho nepriviedli, aby mi konkuroval, pretože som bol na top úrovni."

„Zaslúžil som si rešpekt a nezaslúžil som si zistiť, že odchádzam, z tlače. Hovorili o peniazoch a o tom, že idem do iného klubu. Mali mi zavolať a správne vysvetliť, prečo odchádzam. Som si vedomý svojho veku a nemám problém odísť."

Prečítajte si aj

11 vecí, ktoré Ansu Fati dosiahol rýchlejšie ako Cristiano Ronaldo

Vadilo im, že som s Messim vychádzal

V zahraničných médiách sa spomínalo, že Suárez nefiguroval v plánoch nového trénera Koemana, no Luis Suárez tvrdí, že to nie je pravda a tréner ho v tíme chcel.

„Ak príde tréner a povie, že nie si v jeho plánoch, začneš pochybovať, či je to Koeman alebo riaditelia, kto ťa tam nechce. Koeman mi zavolal, aby mi dal vedieť, ale 10 dní po tom, čo som vedel, že odchádzam. Povedal, že ak si nenájdem klub, bude na mňa myslieť."

Luis Suárez napokon prehovoril o svojom vzťahu s Messim a o tom, aký to malo vplyv na jeho odchode z Nou Campu.

„Vadilo im, že som s ním vychádzal. Možno to tak nebolo. Nemôžem nájsť žiadny dôvod, prečo by nás chceli rozdeliť. Na Messiho som nemal vplyv pri žiadnom z jeho rozhodnutí."

„Ak Leo zostáva v Barcelone, musí si užívať hru a hrať na najvyššej úrovni, ako to vždy robil. To, čo so mnou urobili, bolo niečo viac ako len to, aby som zmenil klub. No napriek tomu som s klubom nikdy nemal žiadny problém."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN

Diskusia

Podobné články