Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tajný tromf Slovákov v kľúčovom súboji o Euro? Rysuje sa premiérová nominácia pre mladý talent

BRATISLAVA - Bude tajným tromfom Slovákov v kľúčovom súboji o Euro? Vo vzduchu visí premiérová nominácia pre mladý talent
Zdroj: 32594
Zdieľajte:

Dávid Strelec je jeden z najväčších slovenských talentov nastupujúcej mladej generácie.

V rozhovore pre Šport prezradil výbornú správu - dostal telefonát zo slovenskej reprezentácie a jeho meno sa s veľkou pravdepodobnosťou objaví v nominácii na kľúčový súboj o postup na Euro proti Severnému Írsku.

Strelec premiérovo v nominácii áčka?

Bola by to pre Strelca premiérová nominácia v A-tíme slovenskej reprezentácie.

„Samozrejme, bolo by super, keby to vyšlo. Som však pripravený na čokoľvek, nebude mi prekážať ani to, ak sa - klasicky - ocitnem v nominácii dvadsaťjednotky," vyhlásil pre Šport.

„Volal mi Martin Rusňák, staronový kondičný tréner reprezentácie, ktorý bol donedávna asistent Jána Kozáka ml. v Slovane,” priznal Dávid Strelec.

Prečítajte si aj

Slovenský rozhodca zažiaril v Európskej lige. Pochválil ho významný delegát

Útočník Slovana nastúpil v šiestich zápasoch za výber do 21 rokov a strelil v nich tri góly. Za belasých v aktuálnej ligovej sezóne strelil štyri góly v siedmich zápasoch. Výborná vizitka.

Má obrovský potenciál a v nominácii Štefana Tarkoviča by eventuálne mohol nahradiť útočníka Róberta Boženíka z holandského Feyenoordu Rotterdam, ktorý je mimo hru pre zranenie.

Aj Dávid Strelec si nedávno prešiel zdravotným problémom, bol pozitívne testovaný na Covid-19. Aj keď nemal príznaky, pozitívny test ho na čas odstavil z futbalového diania.

„Už som však mal dva negatívne testy. Keď budem mať tento výsledok do tretice, vrátim sa na začiatku týždňa do tréningového procesu s mužstvom a budem pripravený aj na víkendový ligový duel s Michalovcami," dodal.

Objaví sa jeho meno premiérovo v nominácii reprezentačného áčka?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články