Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ohúril gólom v štýle Messiho! Stane sa "drzý" mladík hviezdou ligy?

BRATISLAVA - Ohúril gólom v štýle Lionela Messiho. Stane sa z "drzého" mladíka nová hviezda našej ligy?
Zdroj: 36056
Zdieľajte:

Devätnásťročný Dávid Strelec má všetky predpoklady na to, aby sa stal novou hviezdou slovenskej najvyššej súťaže.

ŠK Slovan vstúpil do novej sezóny dvoma víťazstvami s celkovým skóre 10:0 a Strelec verný svojmu priezvisku je s troma zásahmi na delenej prvej pozícii v tabuľke kanonierov.

Gólové sólo v štýle svojho vzoru Messiho

V stretnutí proti Michalovciam upútal gólovým sólom, keď v štýle Lionela Messiho prešiel stredom obrany ako nôž maslom a rutinérsky prehodil parádnym oblúčikom gólmana, aby zasadil ešte "ranu istoty" pred dobiehajúcim obrancom.

„Mám napozerané jeho videá, v ktorých strieľa podobné góly. Som rád, že sa to premietlo do reality,“ priznal Strelec v rozhovore pre oficiálny klubový web skslovan.com, že inšpiráciu hľadá aj v hviezdnom Argentínčanovi.

„Po prihrávke od Rabia som zbadal, že hráč súpera ide doprava. Obhodil som si ho a hneď nato prehodil aj brankára. Pre istotu som loptu ešte doklepol do prázdnej bránky,“ opísal parádny futbalový moment Strelec.

Prečítajte si aj

Šéf slovenského futbalu: To, čo urobila Myjava nemá obdobu nikde v Európe! Táto hanba sa s nimi ponesie dlhé roky

Zdravá drzosť prináša svoje ovocie

V Nitre (5:0) aj doma s Michalovcami (5:0) nastúpil Strelec v základnej jedenástke. Užíva si dôveru trénera Jána Kozáka mladšieho a opláca ju výbornými výkonmi.

„Preto je taký obrovský talent, lebo tieto situácie rieši drzo a nečakane. Vidím to u neho pravidelne na tréningoch. Oproti predchádzajúcim zápasom sa posunul aj v reakcii po strate lopty do defenzívy, čo od neho vyžadujeme. Keď bude takto pracovať, dostane šancu a je len na ňom, ako ju využije. Budem sa tešiť, ak bude takto hrávať," vyhlásil tréner, ktorý belasých v minulej sezóne priviedol k zisku slovenského double.

Aj z pohľadu slovenskej reprezentácie je stúpajúca výkonnosť zdravo drzého mladíka výbornou správou, pretože ak nadviaže na nastavený trend, je viac než isté, že tréner Pavel Hapal bude chcieť využiť jeho služby aj v najcennejšom drese.

Skvelá gólová akcia Dávida Strelca začína v čase 1:25:

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články