Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľké priznanie Stevena Gerrarda: Toto odo mňa požaduje moja žena!

GLASGOW - Steven Gerrard priznáva: Toto odo mňa požaduje moja žena!
Zdroj: 34458
Zdieľajte:

Steven Gerrard priznal, že jeho manželka Alex by bola rada, keby opustil futbal a unikol pred obrovským tlakom, ktorý jeho trénerská práca prináša.

40-ročný Gerrard prevzal trénerskú taktovku v Glasgowe pred viac ako dvoma rokmi. Buduje tím schopný vyhrať škótsku Premiership.

Rangers je na čele škótskej ligy o šesť bodov pred hlavným rivalom Celticom, ktorý má zápas k dobru.

V úvodnom zápase skupinovej fázy Európskej ligy Rangers vyhrali na pôde St.Liége 2:0. Glasgow neprehral v súťažnom zápase 15-krát v rade, pričom v 13 prípadoch zvíťazil. Aktuálne sa vezie na sedemzápasovej víťaznej vlne.

Futbal dominuje môjmu životu a nedokážem to kontrolovať

Gerrard priznáva, že jeho trénerská kariéra môže za to, že svojej rodine nedáva dostatok času ani energie. S manželkou Alex majú štyri deti.

„Sú chvíle, keď to dominuje tvojmu životu a nedokážeš to kontrolovať. Tak to je," priznal svoju posadnutosť futbalom v High Performance Podcast.

„Ale v mojom živote nastane etapa, keď sa toho budem musieť vzdať. Kvôli svojej rodine a kvôli sebe. Odrezať to a žiť život s trochou pokoja."

„Musí existovať etapa v tvojom živote, v ktorej budeš mať pokoj a mier, ale momentálne sa na to necítim pripravený," priznal Gerrard.

„Stále sa cítim plný energie. Myslím si, že môžem pomôcť hráčom. Vidím príležitosti na ďalšie úspechy a potrebujem adrenalín."

Prečítajte si aj

6-hodinová cesta busom na dovolenku, odmieta darčeky a radšej sa naje so zamestnancami ako s hviezdami

Žena chce, aby už futbal nechal

„Pre Alex a deti, budem im raz musieť dať 100 % seba. Kedy to bude, kto vie?"

„Alex by bola najradšej, keby už zajtra. Chcela by to zajtra," odhalila bývalá ikona FC Liverpool.

Steven Gerrard si zobral Alex Curran za manželku v júni 2007. Stála po jeho boku počas vrcholov aj pádov v Liverpoole, aj počas dvojročného pôsobenia v MLS v drese LA Galaxy.

„Alex je tá, kto ma vráti späť na zem, keď si myslím, že som fantastický. Keď som strelil gól, alebo sme vyhrali zápas, uzemnila ma."

„A keď som dole a pozerám do steny, ona je tá, kto mi pomôže zdvihnúť sa."

„Viete, ona tiež prežíva túto cestu a deti to tiež sledujú."

„Robím maximum pre to, aby som ich od toho držal ďalej. Skúšate to nenosiť domov."

„Ale každý tréner alebo hráč, ktorý hovorí: Neberiem si to domov, nechávam to v aute, ti hovorí klamstá," dodáva Gerrard, ktorý je futbalom posadnutý v trénerskej funkcii rovnako, ako bol počas hráčskej kariéry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: High Performance Podcast

Diskusia

Podobné články