Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

6-hodinová cesta busom na dovolenku, odmieta darčeky a radšej sa naje so zamestnancami ako s hviezdami

MANCHESTER - Edinson Cavani nie je žiadna namyslená hviezda, práve naopak. Autor jeho autobiografie Romain Molina prezradil o útočníkovi United
Zdroj: 37011
Zdieľajte:

Edinson Cavani sa stal nedávno novou hviezdnou posilou Manchesteru United. 33-ročný útočník skončil po uplynulej sezóne v PSG, kde sa zapísal do histórie ako najlepší strelec klubu.

Na úspešné pôsobenie z parížskeho Parku princov by rád nadviazal na Old Trafforde.

Cavani? Žiadna namyslená hviezda

Ak si niekto myslí, že Cavani je namyslená hviezda, je na veľkom omyle. Tvrdí to autor jeho autobiografie Cavani - El Matador, Romain Molina, ktorého vyjadrenie cituje napríklad portál worldsportstale.com.

„Jedného dňa robil fotenie pre Hugo Boss, ktorý je partnerom PSG. Na konci fotenia sa Cavani pýtal na referencie na oblek, ktorý mal."

Prečítajte si aj

Tragická správa! 17-ročný talent z akadémie Man City spáchal samovraždu po tom, čo ho klub prepustil

„Fotograf mu povedal, že si ho môže zobrať. Manažér značky súhlasil. Cavani to ale odmietol a vysvetľoval, že zarába veľa peňazí a že nepotrebuje venovať žiadny darček."

„Chcel len vedieť referenciu na oblek, ktorý mal. Kúpil si dva a bolo to prvýkrát, čo v Hugo Boss videli od hráča PSG niečo také."

Príhoda, ktorá celkom jasne dokumentuje, aký je Edinson Cavani človek.

Dovolenka? Zima a 6-hodinová cesta busom

A to nie je všetko, Molina prezradil ešte viac:

„Chodieval jesť často so zamestnancami klubu a nie s hviezdami. Vždy sa zvykol porozprávať s upratovačkami, s domácimi."

„Uvedomujete si, že Cavani strávil mesiac v svojom rodisku Salto, keď mal dovolenku? Uprostred tunajšej zimy! Bolo 7 stupňov a pricestoval regionálnym autobusom. 6 hodín jazdy!"

„Keď zarábate 16 miliónov eur ročne, nie je to bežné."

No tak to veru nie...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: worldsportstale.com

Diskusia

Podobné články