Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stane sa novým trénerom Slovenska? Pavel Vrba končí v Ludogorci Razgrad

RAZGRAD - Hovorí sa o ňom, ako o možnom novom dlhodobom trénerovi slovenskej reprezentácie. Ukončil svoj zahraničný angažmán!
Zdroj: 18583
Zdieľajte:

Pred finále baráže o Euro skončil na lavičke slovenskej reprezentácie Pavel Hapal.

Dočasne ho nahradil Štefan Tarkovič. Oficiálne preberá národný tím v trojici novembrových zápasov, vrátane toho najdôležitejšieho proti Severnému Írsku.

Vrba skončil v Ludogorci, stane sa novým trénerom Slovenska?

Vo všeobecnosti sa však predpokladá, že Slovensko bude mať nového hlavného trénera, ktorý uzavrie so zväzom dlhodobú spoluprácu.

Jedným z hlavných kandidátov je český odborník Pavel Vrba. Bývalý reprezentačný tréner Ján Kocian ho dokonca označil ako ideálneho kandidáta.

Prečítajte si aj

VIDEO Nevydarená strela slovenského reprezentanta rozhodla zápas v Európskej lige

Vrba má vzťah k slovenskému futbalu. Viedol Púchov a Žilinu. Pri reprezentácii bol asistentom trénera. Bohaté skúsenosti získal ako hlavný tréner českého národného tímu, v ruskej Machačkale a výborné meno si spravil na lavičke Plzne.

Naposledy pôsobil v bulharskom Ludogorci Razgrad. Aktuálne správy hovoria o tom, že po ročnom pôsobení na lavičke tohto tímu skončil. Nahradí ho Stanislav Genčev. Informáciu priniesol portál isport.cz.

Aj keď je jeho tím v bulharskej lige druhý, na európskej scéne sa mu nedarí. Nepostúpil do Ligy majstrov a v skupinovej fáze Európskej ligy prehral Ludogorec hneď prvý súboj s Antverpami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články