Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nevydarená strela slovenského reprezentanta rozhodla zápas v Európskej lige

LIBEREC - Aj takéto úsmevné momenty prináša futbal. Nevydarená strela slovenského reprezentanta rozhodla zápas v Európskej lige
Zdroj: 36992
Zdieľajte:

Martin Koscelník jednou z kľúčových postáv Liberca pri cennom triumfe v úvodnom zápase skupinovej fázy Európskej ligy nad belgickým Gentom (1:0).

Nevydarená strela Koscelníka kľúčovým momentom zápasu

Slovenský reprezentant si pripísal asistenciu na víťazný gól Liberca. Za šestnástkou si hrudníkom spracoval loptu a napálil na bránu. Strela mu vôbec nesadla, no bola z toho výborná prihrávka, ktorú Abdulla Yusuf zužitkoval na jediný gól stretnutia.

„Úprimne? Chcel som vystreliť na zadnú žrď. Hovoril som si, že sa to možno nejako odrazí. Strela mi nevyšla. Dopadlo to však najlepšie, ako sa dalo. Veľmi nám ten gól pomohol. Gent bol v ofenzíve silný. Boli sme však dostatočne bojovní a agresívni. Tri body tak zostali doma," hovoril po stretnutí Koscelník pre Pravdu.

Prečítajte si aj

Proti Slavii dnes nastúpia nakazení hráči. A pozitívne testovaný tréner chodí na tlačovku bez rúška

Koscelník sa v Liberci skvele uchytil. Preorientoval sa na pravého obrancu a začína sa presadzovať postupne aj v reprezentácii. Priznáva však, že to vôbec nebolo jednoduché.

„Zo začiatku to nebolo ľahké. Potreboval som sa z krídelníka preorientovať na obrancu. Musel som sa naučiť, ako si lepšie plniť defenzívne úlohy. Dostávam sa do toho. Teším sa, lebo mi to otvorilo dvere aj do reprezentácie. Splnil sa mi sen. Budem robiť všetko, aby som hral pravidelne a dostal pozvánku aj na nasledujúci zraz."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Pravda.sk

Diskusia

Podobné články