Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Manželka Kopúnka: Bil ma už od svadby, utekala som k rodičom! Dôvod, pre ktorý som išla na NAKA, bol naozaj vážny

TRNAVA - Manželka Kamila Kopúnka prvýkrát otvorene prehovorila o týraní zo strany manžela.
Zdroj: 18629
Zdieľajte:

Kamil Kopúnek bol nečakaným hrdinom Slovenska na MS 2010 v Juhoafrickej republike. V 89. minúte strelil Talianom gól, ktorý nás posunul do osemfinále.

Krátko po vydarenom šampionáte sa oženil s Dominikou. Navonok vyzeral ich vzťah idylicky. Sociálne siete zásobovali spoločnými zamilovanými fotkami, z dovoleniek a podobne.

Ako to už zvykne bývať, pod povrchom to až také idylické nebolo...

Násilie hneď po svadbe

„Násilne sa začal správať hneď po svadbe. Bol schopný ma udrieť a keď v tom zazvonil pri dverách jeho kamarát, hneď ma objal,“ otvorene prehovorila Dominika Kopúnková pre Plus 7 Dní.

Fyzické útoky manžela sa v nasledujúcich rokoch opakovali.

„Zbil ma a ja som utiekla k rodičom. Myslela som, že sa to už nezopakuje. Myslela som, že je to len tlak, lebo sa mu práve nedarilo. Tak som to ospravedlňovala. Po útokoch bol vždy dva týždne úplne dokonalý!“

Prečítajte si aj

Pred mesiacom bez klubu, teraz si zahral na Nou Campe. Mak prezradil, s ktorou hviezdou si vymenil dres

Kopúnka zadržala NAKA

Celá kauza sa prevalila na verejnosť pred niekoľkými týždňami, keď Kamila Kopúnka zadržala NAKA. Futbalista v tom čase popieral, že by manželku bil.

„Nie je mi príjemné, že to ľudia vedia. Ale dôvod, pre ktorý som išla na NAKA, bol naozaj vážny!," hovorí Dominika.

„V živote som ženu netýral, nedajbože syna! Nechápem, prečo sú policajné zložky takto zneužívané... Každý vie, že medzi mnou a manželkou je taký boj, lebo sa rozvádzame. Ale polícia by sa nemala zneužívať na takéto veci,“ reagoval pre TV JOJ Kopúnek.

Prečo mu roky tolerovala násilné správanie a situáciu začala riešiť až teraz?

„Už po svadbe som bola závislá od neho. Cestovali sme, nemohla som si tu nič budovať, všetko záviselo od jeho angažmá. Ale s tým som do vzťahu išla. Lenže on to začal brať tak, že ja mám byť vďačná za to, čo mi on dáva a nie, že on za to, že ja som pri ňom."

Dominika popiera, že motiváciou jej konania sú majetky. Najmä byt v Trnave. Ako tvrdí, na financovaní nehnuteľnosti sa podieľala aj jej rodina, no na byt si nerobí nároky.

Psychiatrička potvrdila týranie

Zdôrazňuje, že jej vážne obvinenie nestojí na vode, ale má aj reálne a silné dôkazy.

„Sú o tom lekárske správy a ďalšie veci. Bola som aj u psychiatričky a tá v posudku potvrdila, že som bola týraná. Niekoľko hodín som bola na polícii, vypovedala som pred kamerou," dodáva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Plus 7 Dní

Diskusia

Podobné články