Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pred mesiacom bez klubu, teraz si zahral na Nou Campe. Mak prezradil, s ktorou hviezdou si vymenil dres

BARCELONA - Pred mesiacom bol bez klubu, teraz si slovenský reprezentant zahral proti Barcelone na slávnom Nou Campe. S ktorou hviezdou si vymenil dres?
Zdroj: 34756
Zdieľajte:

Slovenský reprezentant Róbert Mak bol pred mesiacom bez klubu. Vtedy by asi ani len nepomyslel na to, že o pár týždňov nastúpi na Nou Campe proti hviezdnemu Lionelovi Messimu.

Dve šance na Nou Campe

Ferencváros síce v úvodnom vystúpení skupinovej fázy Ligy majstrov prehral v Barcelone vysoko 1:5, no Mak na tento súboj aj tak bude mať len tie najkrajšie spomienky.

„Je snom každého futbalistu hrať v Lige majstrov a proti tímu ako FC Barcelona. Je to neopísateľný zážitok, len škoda výsledku. Myslím si, že sme si nezaslúžili prehrať 1:5," hodnotil zápas Mak pre šport.sk.

Róbert Mak mal po svojom príchode na ihrisko dve príležitosti a mohol svoj zážitok z premiéry na Nou Campe vyšperkovať aj gólom.

„Barca dostala v 68. minúte červenú kartu, premenili sme penaltu a bolo 3:1. Po mojom príchode sme mali šance a strely, len škoda, že to tam nepadlo. Škoda výsledku, no som rád, že som mohol proti ním odohrať aspoň dvadsať minút. Bol to pre mňa nezabudnuteľný zážitok.”

Prečítajte si aj

10 mladých hviezdičiek, ktoré môžu v tejto sezóne Ligy majstrov naplno zažiariť

Dres od Ansu Fatiho

Slovenský reprezentant zažil niečo, čo sa nepodarí každému - zahral si proti jednému z najlepších futbalistov v dejinách Lionelovi Messimu.

„Keby mi niekto pred dvomi mesiacmi povedal, že budem stáť na Camp Nou a hrať proti FC Barcelona, tak ho vysmejem. Nikdy na to nezabudnem. Zahrať si proti Lionelovi Messimu je snom každého hráča a niekomu sa to nepodarí za celú kariéru."

Barcelona má káder nabitý hviezdami a Róbert Mak využil príležitosť na to, aby získal cenný suvenír a vymenil si dres s niektorou z hviezd.

„Jasné, s Ansu Fatim. Už teraz vidieť, že z neho môže byť veľký hráč. Budúca hviezda Španielska."

Ferencváros si z pohľadu atraktivity súperov snáď ani len nemohol vysnívať lepšiu skupinu. Mak bude mať príležitosť konfrontovať sa okrem Messiho aj s Cristianom Ronaldom z Juventusu. Ten mal po deviatich dňoch opäť pozitívny test na Covid a budúci týždeň tak k jeho konfrontácii s Messim nepríde.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články