Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Záhadný odkaz manželky Kopúnka po zadržaní NAKA a obvinení z týrania blízkej osoby

TRNAVA - Po tom, ako strelca nádherného postupového gólu do osemfinále na MS 2010 zadržala NAKA a obvinila z týrania, objavil sa záhadný odkaz jeho manželky
Zdroj: 18629
Zdieľajte:

Pred pár dňami sa v médiách objavila šokujúca správa. Kamila Kopúnka v Trnave zadržala NAKA a obvinila z týrania blízkej osoby. Ako prvá o tom informovala TV JOJ.

Strelec postupového gólu Slovenska do osemfinále na MS 2010 v Juhoafrickej republike si v tom istom roku zobral za manželku Dominiku. O rok v novembri sa im narodil syn Marcus.

Týral manželku Dominiku?

Verných priaznivcov Trnavy nahneval prestupom do Slovana. Odvtedy išla jeho futbalová kariéra z kopca. V roku 2015 sa dal na podnikanie.

S manželkou Dominikou spočiatku výdatne zásobovali sociálne siete spoločnými fotografiami či zamilovanými odkazmi, no postupne začali ubúdať. Poslednú ich spoločnú fotku pridali na jeseň 2018.

Všetko nasvedčuje tomu, že v ich manželstve to poriadne škrípalo a pravdepodobne práve manželka Dominika má byť týranou osobou, pre ktorú "zhabala" NAKA futbalistu a posadila za mreže.

Prečítajte si aj

Senzácia v našej lige! Bývalý hráč Interu Miláno a dvojnásobný účastník MS posilou Serede

Nasvedčuje tomu odkaz, ktorý pridala na sociálnej sieti. K linku na stránku advokátskej kancelárie v Bratislave pridala záhadný odkaz: „To, čo prichádza, je lepšie ako to, čo odchádza."

Podľa informácií, ktoré zverejnil Nový Čas, Kopúnek s manželkou začali nedávno na katastri riešiť nehnuteľnosť, ktorú mali v bezpodielovom spoluvlastníctve. Bežná prax pri rozvodovom konaní.

Podľa najnovších informácií portálu tvnoviny.sk prepustili 36-ročného bývalého reprezentanta z väzenia.

Prokurátor Okresnej prokuratúry v Trnave rozhodol o jeho prepustení na základe faktu, že "neboli zistené dôvody väzby", uviedol Mojmír Huna z trnavskej krajskej prokuratúry pre tvnoviny.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TV JOJ, Nový Čas, tvnoviny.sk

Diskusia

Podobné články