Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

11 najlepšie hodnotených Slovákov na FIFA21

BRATISLAVA - Predstavujeme 11 najlepšie hodnotených slovenských hráčov na FIFA21.
Zdroj: 36645
Zdieľajte:

Ako dopadli slovenskí futbalisti v hodnotení FIFA21?

Pozreli sme sa na najlepšiu jedenástku.

11 najlepšie hodnotených Slovákov na FIFA21

Najvyššie hodnotenie - 85 - spomedzi Slovákov - dostal stopér Interu Miláno Milan Škriniar. Tomu sa nedávno narodilo dieťa a darí sa mu aspoň v súkromí, keďže pod Antoniom Contem v Interi len vysedáva na lavičke.

Druhý spomedzi Slovákov je brankár Martin Dúbravka s hodnotením 83. Brankár Newcastle United sa v minulej sezóne zaradil medzi najlepších gólmanov anglickej Premier League. Úvod aktuálnej sezóny zmeškal pre zranenie, pre ktoré chýbal aj slovenskej reprezentácii.

Trojkou je Marek Hamšík s hodnotením 81. Napriek tomu, že opustil taliansky Neapol a hráva v menej kvalitnej čínskej lige, na kvalite a forme mu to neubralo. Jasne to dokazuje svojimi výbornými výkonmi v reprezentačnom drese. Je lídrom slovenského tímu.

Len trojica slovenských hráčov dostala hodnotenie 80+.

Za spomínanou top 3 nasleduje veterán v obrane Martin Škrtel s hodnotením 78. V tureckom Basaksehire získal v uplynulej sezóne ligový titul. Hrá v skupinovej fáze Ligy majstrov. Mnohí volajú po jeho návrate do reprezentácie, v ktorej obrane vládne chaos a chýba jeho líderská kvalita.

Prečítajte si aj

Pred mesiacom bez klubu, teraz si zahral na Nou Campe. Mak prezradil, s ktorou hviezdou si vymenil dres

Rovnako hodnotenie 78 dostal vo FIFA21 aj stredopoliar Stanislav Lobotka, ktorý pôsobí v talianskom Neapole.

Šiestym najlepšie hodnotením Slovákom je Juraj Kucka s hodnotením 77. Rovnako ako Lobotka pôsobí v talianskej Serie A, oblieka dres Parmy.

Obranca Peter Pekarík zažil v drese nemeckej Herthy Berlín vydarený úvod sezóny. Pravý obranca dostal vo FIFA21 solídne hodnotenie 75.

Rovnako 75 dostal aj Albert Rusnák. Ofenzívny stredopoliar pôsobí úspešne v zámorskej MLS a patrí k dôležitým členom reprezentačného tímu.

Do tretice hodnotenie 75 dostal aj Ondrej Duda. Tvorcovia hry FIFA21 ocenili najmä jeho driblingové schopnosti, v tomto ukazovateli dostal hodnotenie 79.

11 najlepšie hodnotených Slovákov uzatvára brankár Marek Rodák s hodnotením 74. Rodák vychytal v minulej sezóne Fulhamu postup do Premier League. Po príchode Alphonsa Aréolu stratil miesto stabilnej jednotky.

Rovnaké hodnotenie - 74 - má na FIFA21 aj stredopoliar Patrik Hrošovský. Ten v úvode sezóny v belgickom Genku nehrával, no po zmene trénera sa vrátil do základnej jedenástky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FIFA21 (EA)

Diskusia

Podobné články