Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Vrúcne objatie a bozky Kmotríka s Weissom. Na záver prišlo niečo poburujúce

BRATISLAVA - Šokujúce video zachytávajúce Ivana Kmotríka a Vladimíra Weissa v chúlostivej situácii valcuje internet.
Zdroj: 35452
Zdieľajte:

Vladimír Weiss mladší sa "preslávil" mnohými kontroverziami a škandálmi. A je tu ďalší!

Weiss má na krku ďalší škandál

Čitateľ Nového Času zaslal do redakcie šokujúce video. Na záberoch zreteľne vidieť Weissa s kamarátom - viceprezidentom ŠK Slovan Bratislava Ivanom Kmotríkom.

Pred istým hotelom v Tatrách sa na múriku dvojica najskôr vrúcne objíma. Padnú aj bozky na líce. Následne prichádza poburujúca scéna, keď si Weiss stiahne nohavice a "na drzovku" sa vymočí.

Prečítajte si aj

Nenamýšľajme si, že sme krok od Eura našou kvalitou

„Mrzí ma, že niekto má zvrátenú potrebu tajne nakrúcať cudzích ľudí a následne pošle na zverejnenie video, ktoré je vytrhnuté z kontextu," komentoval Kmotrík chúlostivú situáciu pre Nový Čas.

„Áno, s Vladovou manželkou a mojou partnerkou sme na spoločnom víkende. Vlado prežíval náročné a ťažké obdobie, a ako jeho blízky kamarát považujem za absolútne normálne, že sa kamarátsky objímeme a podporíme sa. Ja som počas tohto víkendu s partnerkou, Vlado s manželkou. Vlado bol v náročnej životnej situácii, aj preto, že ho mrzelo, že kvôli zdravotným problémom nám nemohol pomôcť v európskych pohároch. Nechýbali preto ani normálne ľudské emócie," vysvetľoval.

„Samozrejme ma mrzí záverečná časť videa, za čo sa v mene Vlada ospravedlňujem," dodal funkcionár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články