Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rummenigge: Thiago mi pri rozlúčke päť minút plakal v náručí

MNÍCHOV - Prezident Bayernu priznal, ako emotívne prebiehal odchod Thiaga do Liverpoolu - došlo aj na slzy!
Zdroj: 36606
Zdieľajte:

Thiago Alcantara sa po siedmich rokoch rozlúčil s Bayernom Mníchov. Prestúpil do FC Liverpool. Svoje pôsobenie v Bavorsku ukončil najlepším možným spôsobom, získal treble - vyhral Bundesligu, nemecký pohár aj trofej v Lige majstrov.

Thiago pri našej rozlúčke päť minút plakal

Prezident Bayernu Karl-Heinz Rummenigge priznal, že odchod a rozlúčka Thiaga prebiehala poriadne emotívne a dokonca došlo aj na slzy!

„Vo štvrtok bol povolený prestup do Liverpoolu. Keď som prišiel, povedal by som nejakých 10 minút neskôr, na parkovisku stál na mieste, kde zvyčajne parkujem."

„Pomyslel som si: Čo tu robí? Podišiel ku mne a päť minút mi plakal v náručí. Plakal päť minút a jednoducho povedal: Ďakujem vám, že ste to povolili," priznal Rummenigge pre Sky Sport.

Prečítajte si aj

Nové zázračné dieťa svetového futbalu? 17-ročný chlapec najmladším strelcom Bayernu v Bundeslige!

„Je to veľký človek a pre Bayern bol vždy prvotriednym hráčom. Bol som za neho nesmierne šťastný v Lige majstrov v Lisabone. Vždy bol spochybňovaný, že vo veľkých zápasoch nedokáže podať veľké výkony. Na celom trojzápasovom turnaji v Lisabone dokázal, akú má kvalitu."

„Jeho odchod je pre nás veľkou nielen kvalitatívnou stratou, ale aj po ľudskej stránke. Napriek tomu sme rešpektovali, že chce niečo nové."

„Spôsob, akým sa rozlúčil so všetkými zamestnancami a hráčmi bol neuveriteľný. Aj mne sa tlačili slzy do očí, pretože som s ním mal vždy blízky vzťah," priznal Rummenigge.

„Pravidelne som na neho narazil na Grunwalde a stretával ho večer na večeri, alebo tak podobne. Vznikol medzi nami takmer rodinný vzťah a spoznal som ho nielen ako hráča na ihrisku, ale aj ako človeka. Je to super chlap," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sport

Diskusia

Podobné články