Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Thiago Alcantara mieri na Anfield! Liverpool dosiahol dohodu s Bayernom - za koľko, na koľko a číslo dresu?

LIVERPOOL - Presun Thiaga Alcantaru na Anfield sa blíži - podľa najnovších správ Liverpool súhlasil s prestupovou čiastkou
Zdroj: 36352
Zdieľajte:

FC Liverpool sa dohodol s Bayernom Mníchov na prestupovej čiastke za Thiaga Alcantaru vo výške 22 miliónov eur. Informuje o tom portál goal.com.

30 miliónov eur, číslo 6 na drese a 4-ročný kontrakt

The Reds zintenzívňujú svoju snahu o angažovanie španielskeho hráča, celková prestupová čiastka s poplatkami sa môže zdvihnúť na 30 miliónov eur.

Po mesiacoch špekulácií sa medzi Liverpoolom a Bayernom uskutočnili oficiálne kontakty. Medzi klubmi došlo k vzájomnej dohode, teraz je na rade vedenie The Reds, aby dohodlo podmienky s hráčom.

Podľa goal.com podpíše Thiago Alcantara s Liverpoolom štvorročný kontrakt a nosiť na drese bude číslo 6, ktoré zanechal Dejan Lovren.

Prečítajte si aj

Rebel Klopp! Z tohto podpisu Liverpool ani nový sponzor nadšení nebudú

Thiago Alcangara nenastúpi ešte proti Chelsea, ale svoju premiéru v tíme The Reds by mohol absolvovať proti Lincolnu v Carabao Cupe.

Goal.com s odvolaním na svoje zdroje tvrdí, že príchod Thiaga do Liverpoolu nezávisí od žiadnych predajov.

The Reds v lete kúpili len gréckeho obrancu Kostasa Tsimikasa z Olympiakosu.

Manchester United a FC Barcelona mali tiež záujem o angažovanie Thiaga Alcantaru.

Liverpool by rád predal Marka Grujica, Harryho Wilsona či Xherdana Shaqiriho, ak by za nich prišla dobrá ponuka. Brankár Loris Karius bude mať tiež možnosť odísť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články