Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dôkaz, že Faerčania Slovan podviedli! "Nakazený" fyzioterapeut nemá protilátky na Covid

BRATISLAVA - Jasný dôkaz, že Faerčania Slovan dobehli a špekulatívne vyšachovali z kvalifikácie Ligy majstrov.
Zdroj: 36421
Zdieľajte:

Dôkaz, po ktorom je evidentné, že Slovan bol obeťou podvodu.

Fyzioterapeut Covid-19 nemal!

Fyzioterapeut, ktorého na Faerských ostrovoch pozitívne testovali na Covid-19, nemá v krvi protilátky na toto ochorenie. Čo v praxi znamená, že koronavírus nikdy nemal!

Slovan prehral kontumačne v 1. predkole Ligy majstrov s KÍ Klaksvík 0:3, po tom, čo bol pozitívne testovaný jeden člen z oboch výprav vyslaných na Faerské ostrovy.

Prečítajte si aj

Kmotrík o konflikte s Kozákom a priznal, že tím pravdepodobne v najbližšom období čakajú odchody

Vedenie slovenského majstra spochybnilo objektivitu testovania. Prvý náznak prišiel po tom, čo všetci členovia oboch slovenských výprav boli po návrate domov bez výnimky testovaní negatívne.

Fyzioterapeut musel zostať na Faerských ostrovoch dva týždne v povinnej karanténe. Nemal žiadne príznaky ochorenia. Po návrate domov sa podrobil testom na protilátky v akreditovanom laboratóriu.

„Výsledok testu na protilátky len potvrdzuje naše pochybnosti o testovaní a opatreniach, ktoré boli vykonané na Faerských ostrovoch. Krvné testy u fyzioterapeuta nepreukázali prítomnosť protilátok na Covid-19. Uvedomujeme si, že ani týmito skutočnosťami nezvrátime rozhodnutie UEFA, no považovali sme za podstatné zverejniť túto dôležitú informáciu. Cítime sa právom poškodení. Sme sklamaní a smutní, že sme nie našou vinou prišli o možnosť pokračovať v kvalifikácii Ligy majstrov,“ uviedol generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. na oficiálnom webe klubu skslovan.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články