Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čo predchádzalo koncu Kozáka na lavičke Slovana? Hádka s Kmotríkom na ihrisku aj pri odchode do šatne

BRATISLAVA - Slovan prekvapujúco odvolal trénera Kozáka. Jeho koncu mala predchádzať hádka s Kmotríkom na ihrisku aj pri odchode do šatne.
Zdroj: 36406
Zdieľajte:

Ján Kozák ml. priviedol Slovan v minulej sezóne k zisku slovenského double - titulu aj triumfu v pohári. Napriek tomu hneď skraja novej sezóny dostal "kopačky", čo mnohých prekvapilo.

Hádka Kozáka s Kmotríkom v Beluši

Portál šport24.sk prináša informáciu, čo predchádzalo odvolaniu Jána Kozáka. Všetko sa odohralo počas štvrtkového súboja druhého kola slovenského pohára na ihrisku Beluše.

Slovan síce vyhral 2:0, no napriek niekoľkým oporám v základnej jedenástke podal utrápený výkon. Beluša mala dokonca v závere stretnutia možnosť vyrovnať skóre na 1:1, no brankár Šulla si poradil s pokutovým kopom.

Prečítajte si aj

Toto by mal byť nový tréner Slovana! A nie je to Slovák

Po tomto momente mal prísť generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml. za trénerom Kozákom a mala medzi nimi nastať hádka. Kozák následne odišiel ďalej a zápas dopozeral mimo lavičky. Ďalšia výmena názorov medzi Kmotríkom a Kozákom nastala pri odchode do šatní.

Novým trénerom Slovinec Milanič

V pondelok Slovan ohlásil meno nového trénera - stal sa ním Slovinec Darko Milanič.

„Darko Milanič je najúspešnejším slovinským trénerom aktuálnej éry. Dvakrát dlhodobo pôsobil v Maribore, čiže v kontexte európskeho futbalu v klube podobnej veľkosti ako my. Popri šiestich tituloch dokázal trikrát postúpiť do skupinových fáz európskych pohárov. Má bohaté skúsenosti z európskych zápasov, kde odkaučoval cez sedemdesiat zápasov. Je to skúsený a jazykovo zdatný tréner a má jasnú predstavu, ako rozvinúť potenciál mužstva a posunúť ho na vyššiu úroveň. Podpísali sme s ním ročnú zmluvu s dvojročnou opciou,“ predstavil Kmotrík nového trénera na oficiálnom klubovom webe skslovan.com.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: skslovan.com, sport24.sk

Diskusia

Podobné články