Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Toto by mal byť nový tréner Slovana! A nie je to Slovák

BRATISLAVA - Tréner Ján Kozák ml. prekvapujúco skončil na lavičke Slovana. Tento muž by ho mal nahradiť vo funkcii - nie je to Slovák
Zdroj: 32607
Zdieľajte:

Ján Kozák ml. prekvapujúco skončil na lavičke ŠK Slovan Bratislava. Napriek tomu, že jeho tím je aktuálne druhý v lige. Napriek tomu, že v minulej sezóne Slovan pod jeho vedením vybojoval double, keď ovládol ligu aj pohár a účinkoval v skupinovej fáze Európskej ligy.

„Vzhľadom na neuspokojivé výkony, ktoré nezodpovedajú potenciálu kádra a predovšetkým značke ŠK Slovan Bratislava, sme sa rozhodli pre zmenu na trénerskom poste. Slovan sa musí prezentovať iným výkonom a iným prejavom. Dlhšie sme zvažovali tento krok. Posledné zápasy boli z pohľadu nášho herného prejavu veľmi zlé a slabé, nevideli sme očakávané zlepšenie. Naopak, mužstvo v poslednom období stagnovalo. Slovan sa stále musí zlepšovať, čo sa však v tomto prípade nedialo. Máme pred sebou najdôležitejšiu fázu v rámci európskych pohárov, na ktorú musíme byť čo najlepšie pripravení, a po posledných zápasoch sme presvedčení, že mužstvo potrebuje nový impulz. Poslednou kvapkou bol včerajší výkon v pohári, ktorý nemôžeme nazvať inak než blamážou. Fanúšikovia, ktorí merali na zápas cestu, alebo sledovali priamy prenos na Slovan TV, si nezaslúžia vidieť takýto prejav. Potrebujeme konať rázne a rýchlo. Meno nového trénera oznámime verejnosti a fanúšikom v najbližších dňoch. Veríme, že nový tréner prinesie do mužstva nový impulz,“ zdôvodňoval generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. rozhodnutie odvolať Kozáka pre oficiálny klubový web skslovan.com.

Prečítajte si aj

Slovan prekvapujúco vyhodil trénera Kozáka: Toto je dôvod!

Novým trénerom Slovana by mal byť Slovinec

V najbližších dňoch by mal byť menovaný nový hlavný tréner belasých, ktorí čoskoro odohrajú v kvalifikácii Európskej ligy zápas na pôde fínskeho KuPS.

Ako informuje Šport, novým trénerom ŠK Slovan by mal byť menovaný Slovinec Darko Milanič. Ten viedol Maribor, Leeds či Sturm a na ME 2000 bol kapitán slovinskej reprezentácie.

Vedenie Slovana s obľubou siaha po slovinských hráčoch. V obrane hráva Kenan Bajrič a v útoku Alen Ožbolt. Nebolo tomu tak dávno, čo bol hviezdou Slovana sloveinský útočník Andraž Šporar, ktorý prestúpil do Sportingu Lisabon.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články