Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Merčiak počas galavečera poslal silný odkaz vláde! Vyslúžil si veľký potlesk

BRATISLAVA - Najpopulárnejší slovenský futbalový komentátor Marcel Merčiak využil príležitosť a na slávnostnom galavečere sa parádne zastal športu. Jeho odkaz vláde si vyslúžil veľký potlesk
Zdroj: 28020
Zdieľajte:

Srdce zabolelo každého slovenského futbalového fanúšika pri pohľade nielen na výkon našich chlapcov v stretnutí Ligy národov proti Česku, ale tiež pri pohľade na prázdne tribúny Tehelného poľa.

Súčasné opatrenia vlády v boji s koronavírusom sú pre futbal a celkovo šport doslova likvidačné.

Merčiak poslal úprimný odkaz vláde

Parádnym spôsobom sa futbalu a športu zastal najpopulárnejší slovenský futbalový komentátor Marcel Merčiak. Počas slávnostného udeľovania ocenení na galavečere využil priestor a poslal vláde úprimný odkaz.

Merčiak bol jedným z ocenených a pripomenul, že 5. september je deň narodenia legendárneho speváka kapely Queen Freddieho Mercuryho.

Prečítajte si aj

V čom vidí Borbély hlavné príčiny úpadku slovenskej reprezentácie?

„Mercury zložil baladu s názvom Is this the world we created? To v preklade znamená: Je toto svet, ktorý sme stvorili? Takže chcel by som poprosiť všetkých tých, ktorí píšu nariadenia, obmedzenia, reštrikcie a podobné záležitosti, lebo pri čítaní týchto vecí si často pripadáme ako na stránkach Hlavy XXII, aby nezabudli na dve veľmi podstatné veci života našej spoločnosti - a tými sú kultúra a šport," hovoril Merčiak, po ktorého slovách sa v sále ozval veľký potlesk prítomných.

„Chcem spomenúť hlavne to druhé, pretože slovenskému športu, nielen od začiatku pandémie, ale odvtedy ešte viac, začína zvoniť umieračik a pomaly nám naozaj zomiera pred očami. Držím mu palce a verím, že budeme môcť v ďalších mesiacoch, neviem kedy, vrátiť sa k tomu, aby sme žili normálne, slobodne a dôstojne," odkázal slovenskej vláde.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články