Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúce rozhodnutie po zápase Slovenska s Českom: Končíme! Hráči sa búria

BRATISLAVA - Po zápase Slovenska s Českom prišlo šokujúce oznámenie: Končíme! Hráči nechápu radikálne rozhodnutie, búria sa
Zdroj: 36366
Zdieľajte:

Česi vstúpili do Ligy národov parádnym výkonom, v Bratislave zdolali Slovákov 3:1.

Český tréner Jaroslav Šilhavý na pozápasovej tlačovke potvrdil, že jeho hráči budú na pondelňajší zápas so Škótskom pripravení.

Šokujúce oznámenie

No potom prišlo šokujúce oznámenie po tlačovkách. Česi sa na príkaz hygieničky Martiny Marešovej rozhodli zraz ukončiť a hráčov okamžite rozpustiť domov.

Stalo sa tak po potvrdení druhého nakazeného člena realizačného tímu Covidom-19.

Prvý pozitívne testovaný bol ešte v stredu pred cestou českej výpravy na Slovensko. Druhý prípad odhalilo testovanie v Bratislave.

Slavia, Sparta a Plzeň ešte pred výkopom rozhodli o stiahnutí svojich hráčov

Podľa informácií portálu iSport.cz sa ešte pred úvodným výkopom stretnutia pre to rozhodli predstavitelia Slavie, Sparty a Plzne svojich hráčov z reprezentácie stiahnuť.

Po druhom pozitívnom teste vznikla obava, že by sa koronavírus mohol v českom tíme šíriť ďalej.

Hráči ale toto rozhodnutie nechápu a búria sa. Tím na pondelňajší zápas proti Škótsku nenastúpi a hrozí mu kontumácia.

Prečítajte si aj

Rokovania sa rozbehli! Zahrá si Škriniar s Neymarom?

„Nechápem určité veci. Pred zápasom sa vedelo, že máme v tíme nakazeného a dostali sme zelenú. Po zápase dostaneme okamžite stopku a všetci sa musia vrátiť domov? Prečo?," písal v piatok neskoro v noci na Instagrame Jakub Jankto.

„Proti Škótsku riskujeme kontumáciu. Prečo sme teda dnes hrali a vystavili sa do kontaktu so Slovákmi? Naviac po návrate domov pravdepodobne nedostaneme ani karanténu, čo mi logicky nedáva žiadny zmysel a malo by to byť predmetom diskusie v najbližších dňoch. Sme hrozba, ale po návrate už môžeme kamkoľvek. Čo to má znamenať?"

Alex Král zo Spartaku Moskva bol tiež z prekvapujúceho rozhodnutia rozladený.

„Všetko bolo perfektné, keby neprišlo rozhodnutie od hygieny. Máme dvoch nakazených, ale z radov realizačného tímu. Hráči sú negatívni," nechápal.

„Zrušil sa nám zápas a nikto nevie, čo bude ďalej. A ako to bude s ďalším zrazom, kde nás čakajú tri zápasy vonku."

Obranca Slavie Vladimír Coufal pod status napísal stručne a výstižne: "Amen".

Stál za šokujúcim rozhodnutím silný lobing popredných českých tímov, ktoré nechcú riskovať nákazu svojich hráčov pred dôležitými zápasmi v kvalifikáciách európskych pohárov?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články