Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Odvážna dáma napomenula Cristiana Ronalda, že nemá ochrannú masku

PORTO - Na štadióne v Porte sa našla odvážna dáma, ktorá prišla napomenúť hviezdneho Cristiana Ronalda, že pravidlá platia pre všetkých a bolo by dobré nasadiť si rúško
Zdroj: 35800
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo nenastúpil na sobotňajší zápas Portugalska proti Chorvátsku (4:1) v Lige národov pre infekciu prsta na nohe, ktorú spôsobilo bodnutie včelou.

Cristiano Ronaldo napomenutý, že nemá rúško

Hviezda Juventusu sedela v hľadisku a sledovala výborný výkon svojich spoluhráčov. Upútala situácia, keď jedna odvážna dáma z radov organizátorov prišla za Ronaldom a upozornila ho na to, že nemá nasadené ochranné rúško ako súčasť protokolu o koronavíruse.

Aj keď to Ronalda zjavne nepotešilo, útočník Juventusu pokyn akceptoval a nasadil si rúško ako ostatní.

Otázny štart proti Švédsku

Portugalsko bude hrať v utorok proti Švédsku a tréner Fernando Santos pripustil, že bez svojej najväčšej hviezdy možno bude aj v tomto súboji.

Prečítajte si aj

Messi konečne verejne prehovoril: Nedodržaný sľub prezidenta a brutálna rodinná dráma!

„Nenechal som ho odpočívať. Keby bol v poriadku, bol by v základnej jedenástke a hral tento zápas," hovoril Santos pre RTP.

„Dnes trénoval, cíti sa lepšie a odcestuje do Švédska. Potom uvidíme. Nie je to zranenie, no musí sa zotaviť z tejto infekcie."

Portugalsko obhajuje titul v Lige národov.

Cristiano Ronaldo má na konte 99 gólov a ak nastúpi proti Švédom, bude mať možnosť dovŕšiť jubilejnu stovku reprezentačných zásahov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Goal, RTP

Diskusia

Podobné články