Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Menej vedeckého prístupu, viac sedliackeho rozumu! Guľa takýto tlak ešte nezažil

PLZEŇ - V minulej sezóne velebený, teraz kritizovaný! Tréner Guľa pod tlakom vedenia klubu, vyčítajú mu príliš vedecký prístup
Zdroj: 35420
Zdieľajte:

Adrián Guľa v minulej sezóne zasadol na lavičku Plzne. Tím naštartoval k úžasným výkonom a výsledkom. Velebili ho ľudia v klube, fanúšikovia aj české médiá.

V príprave Plzeň vyhrala všetky štyri zápasy. Úspešne zvládla aj prvé ligové kolo. No víťazné ťaženie skončilo v kvalifikácii Ligy majstrov. Plzeň prehrala na pôde holandského Alkmaaru 1:3 po predĺžení a bude pokračovať v Európskej lige.

Ubrať z vedeckého prístupu, použiť viac sedliacky rozum

O pár dní na to prišla ďalšia tvrdá facka pre Guľov tím. Plzeň dostala v druhom ligovom kole 1:4 v Liberci. A vedenie ambiciózneho klubu začína prejavovať svoju nespokojnosť. Kritiku mieri práve na Guľu a jeho metódy.

Český denník Sport s odvolaním sa na svoje zdroje tvrdí, že Guľovi bolo vedením odporučené ubrať na vedeckom prístupe a začať viac využívať sedliacky rozum.

Prečítajte si aj

Parádne gesto Guľu! Fanúšikovia si mysleli, že bude ťažké nájsť nástupcu Vrbu. Priznávajú, že sa mýlili

Prioritou pre Plzeň je aktuálne postup do skupinovej fázy Európskej ligy.

„Som z toho veľmi, naozaj veľmi prekvapený," hovoril Guľa po prehre v Liberci rozdielom triedy.

Guľa pod takýmto tlakom ešte nebol

Guľa sa dostáva do problémov hneď v úvode novej sezóny.

„A to je situácia, ktorú nepozná," tvrdí zdroj z blízkosti Guľu českému Sportu.

„V Žiline mal čas na koncepčnú prácu, majiteľ Antošík chodil na každý tréning, spoločne vsádzali na výchovu mladých hráčov. A podobné to bolo aj predtým v Trenčíne a potom pri slovenskej dvadsaťjednotke. Nikde Guľa pod takým tlakom ako teraz v Plzni ešte nebol."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články