Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Parádne gesto Guľu! Fanúšikovia si mysleli, že bude ťažké nájsť nástupcu Vrbu. Priznávajú, že sa mýlili

PLZEŇ - Adrián Guľa si podmaňuje srdcia českého futbalového národa a najmä plzenských priaznivcov. Nielen výsledkami, predvádzanou hrou, ale najnovšie aj parádnym gestom, ktorým ukázal veľký charakter
Zdroj: 35420
Zdieľajte:

Adrián Guľa po príchode na lavičku Plzne ukazuje, že bol správnou voľbou.

Guľa obrodil plzenský tím

Jeho tím vyhral v nedeľňajšom ligovom domácom stretnutí s Jabloncom 2:0 po góloch Chorého a Čermáka. Pod vedením Guľu má Plzeň v lige úžasnú bilanciu 10 víťazstiev a 1 remízu - aj to bez gólov na pôde vedúcej Slavie.

Fanúšikovia Guľu doslova milujú! Po víťazstve s Jabloncom skandovali priaznivci Plzne: „My chceme Guľu!" V minulosti takto dokázali "nahecovať" trénera Pavla Vrbu k legendárnym kotrmelcom.

Prečítajte si aj

Odpísaný? Guľa má prvú "čiernu ovcu" v košiari, verejne kritizoval reprezentanta, v Česku píšu o kríze vzťahu

Podobné "parády" však Guľa zatiaľ predvádzať nechce. „Trenér Vrba tu odviedol neuveriteľnú robotu a mohol si dovoliť gymnastické kúsky. U mňa na to zatiaľ nie je priestor, ale možno raz príde väčšia príležitosť,“ vyhlásil Guľa pre MF Dnes.

Získava si srdcia Čechov

Srdcia českých a najmä plzenských fanúšikov dobýja Guľa nielen výbornými športovými výsledkami, ale aj svojím veľkým charakterom. Získal cenu pre najlepšieho trénera mesiaca, no odmietol sa s trofejou fotografovať sám. Chcel mať po boku celý trénerský tím, nakoľko to podľa jeho slov bola zásluha všetkých jeho členov.

„To je tréner ako víno. Myslel som si, že po Vrbovi budeme len ťažko hľadať nástupcu. Mýlil som sa,“ komentoval jeden z priaznivcov Guľove gesto.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: MF Dnes

Diskusia

Podobné články