Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kujú plány! Tajné večerné stretnutie Messiho a Luisa Suáreza v luxusnej vile Argentínčana

BARCELONA - Včera večer sa v luxusnej vile Lionela Messiho odohralo stretnutie Argentínčana a Luisa Suáreza. Dvojica priateľov pravdepodobne dohaduje ďalšie kroky
Zdroj: 36258
Zdieľajte:

Luis Suárez a Lionel Messi mali vo štvrtok večer tajné stretnutie vo vile hviezdneho Argentínčana v Barcelone.

Tajná večerná návšteva Luisa Suáreza v Messiho vile

Televízne kamery zachytili, ako Luis Suárez s manželkou Sofiou Balbi vo štvrtok večer prichádza autom do vily Messiho.

Informuje o tom portál sport.es s odvolaním sa na TV3.

Messi a jeho manželka Antonella Roccuzzo sú výbornými priateľmi Luisa Suáreza a jeho manželky. Obe rodiny spoločne strávili nedávnu dovolenku na jachte.

Nový tréner Ronald Koeman počas dvojminútového telefonátu oznámil Luisovi Suárezovi, že s ním viac nepočíta a aj napriek ešte rok platnému kontraktu si môže hľadať nový klub.

Je to najlepší Messiho priateľ a mal to byť jeden z dôvodov, ktorý prispel k túžbe Argentínčana opustiť Nou Camp. Pomyselným posledným klincom mali byť slová Koemana Messimu o tom, že už "nebude mať žiadne privilégiá" a "musí spraviť všetko pre tím".

Messi prostredníctvom svojich právnikov poslal vedeniu klubu fax o tom, že chce odísť hneď, napriek tomu, že má ešte na rok platný kontrakt.

Právnici teraz skúmajú situáciu, nakoľko Messi chce využiť klauzulu o odchode bez odstupného, ktorá mala síce platnosť do konca júna, no hráč a jeho právnici argumentujú tým, že nastala špecifická situácia a sezóna sa hrala ešte v auguste, teda klauzula platí až do konca augusta.

Po Messiho žiadosti o odchod sa rozpútali v uliciach Barcelony masívne protesty nahnevaných fanúšikov. Tí požadujú rezignáciu prezidenta klubu Josepa Mariu Bartomeua. Dokonca vtrhli aj do klubového zázemia a chceli sa s ním stretnúť.

Bartomeu verejne prisľúbil svoju rezignáciu v prípade, že Lionel Messi prehodnotí svoje rozhodnutie a v Barcelone zostane.

Zdroje zo Španielska hovoria o tom, že Messi v najbližších dňoch dá oficiálne vyhlásenie k celej situácii.

Prečítajte si aj

Dôkaz, že Messi posilní Man City? Jeho kamarát Aguero si z mena na Instagrame vymazal číslo 10

Luis Suárez prelomil mlčanie a vyhlásil: „Ľudia o mne hovoria, aj keď už roky s nimi nemám žiadny vzťah. Keď musím hovoriť, hovorím sám za seba."

Ajax, Juventus a Inter Miami sú záujemcami o služby uruguajského útočníka.

Manchester City je hlavným kandidátom na angažovanie Messiho. Jeho otca videli v Manchesteri, kde mal rokovať s vedením klubu. Kamarát Messiho a spoluhráč z reprezentácie Sergio Aguero si z mena na instagramovom profile odstránil číslo "10", čo podľa mnohých fanúšikov signalizuje Messiho príchod na Etihad Stadium.

Prítomnosť trénera Pepa Guardiolu v Man City je tiež dôležitým faktorom pri Messiho rozhodovaní.

Potvrdzujú sa slová Alejandra Balbiho, agenta Luisa Suáreza o tom, že jeho budúcnosť je spätá s tou Messiho a že sa o nej budú rozhodovať spoločne.

„Messiho budúcnosť bude mať vplyv na Suárezovu, pretože sú to najlepší priatelia, idú spoločne na trávniku aj mimo neho," hovoril agent pre TyC Sports. „Medzi Messim a Suárezom je bratská láska, sú neoddeliteľní, vždy spolu."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: sport.es, TV3, TyC Sports

Diskusia

Podobné články