Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dôkaz, že Messi posilní Man City? Jeho kamarát Aguero si z mena na Instagrame vymazal číslo 10

MANCHESTER - Fanúšikovia Man City jasajú! Sú presvedčení o tom, že toto je dôkaz príchodu Messiho na Ettihad. Jeho kamarát Aguero si z mena na Instagrame zmazal číslo 10
Zdroj: 35757
Zdieľajte:

Fanúšikovia anglického Manchester City sú nadšení! Sú presvedčení o tom, že Lionel Messi mieri do ich klubu po tom, čo si jeho kamarát a krajan Sergio Aguero zo svojho mena na Instagrame zmazal číslo 10, ktoré nosí na drese Messi.

Prenechal Aguero Messimu číslo 10?

Sergio Aguero mal na Instagrame meno "kunaguero10" a aktuálne už má "kunaguero".

Manchester City je najväčším favoritom na získanie hviezdneho Messiho po tom, čo sa snaží využiť kontroverznú klauzulu a odísť z Nou Campu rok pred vypršaním platného kontraktu.

Láka ho určite šanca hrať opäť pod Pepom Guardiolom a dosiahnuť spoločne ďalšie veľké veci.

Prečítajte si aj

5 najpravdepodobnejších destinácií Luisa Suáreza

Ďalšie indície naznačujúce Messiho odchod do Man City

Existujú aj ďalšie indície naznačujúce presun Messiho do Manchesteru City.

Messiho otca zahliadli v Manchesteri. Podľa RAC1 a TyC Sports Jorge Messi priletel do Anglicka, aby diskutoval o transfere svojho syna do City. Tieto zdroje hovoria o tom, že sa rokuje o dvojročnom kontrakte.

Asistent Pepa Guardiolu v Man City Manuel Estiarte pridal na sociálnu sieť zaujímavý post. K fotke Lionela Messiho s jeho mamou napísal: „Ďakujem ti, že si spravil moju matku šťastnou. Ďakujem ti, že si spravil mnohých ľudí šťastnými. Teraz je čas, aby sme pomohli tebe byť šťastným!!!."

Indícií, že Lionel Messi sa stane hráčom Manchesteru City je už viac ako dosť. Otázne je, ako sa po právnej stránke dorieši spomínaná klauzula v jeho zmluve a či bude môcť skutočne z Nou Campu odísť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: RAC1, TyC Sports, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články