Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Posledná kvapka do pohára trpezlivosti! Po TÝCHTO slovách Koemana sa Messi rozhodol odísť

BARCELONA - V Barcelone zasadal krízový štáb, Lionel Messi požiadal o odchod. Poslednou kvapkou do jeho pohára trpezlivosti boli tieto slová Ronalda Koemana
Zdroj: 36129
Zdieľajte:

Lionel Messi prostredníctvom faxu adresoval vedeniu FC Barcelona svoju žiadosť o odchod z klubu toto leto ako voľný hráč. Informoval o tom portál TyC Sports.

Zasadal krízový štáb, Messi požiadal o odchod

Vedenie klubu to potvrdilo. Okamžite zasadol krízový štáb. Messi má síce ešte rok platný kontrakt, ale chce využiť klauzulu v zmluve. Je presvedčený, že ju môže využiť, keďže sezóna skončila pre pandémiu až v auguste a nie v máji.

Vedenie klubu argumentuje, že nevyužil možnosť požiadať o uvoľnenie spod zmluvy bez odstupného do 10. júna a tak táto klauzula stratila platnosť.

Lionel Messi tento týždeň nebude trénovať s tímom.

Jeho rozhodnutie opustiť Nou Camp sa očakávalo po katastrofálnej prehre Barcelony s Bayernom 2:8 v štvrťfinále Ligy majstrov a po tom, čo v tejto sezóne Katalánci nezískali ani jednu trofej a trápili sa.

„Rešpekt a obdiv Leo. Máš všetku moju podporu kamarát," podporil ho na sociálnej sieti Twitter bývalý spoluhráč Carles Puyol.

Luis Suárez reagoval dvoma tlieskajúcimi emotikonmi.

Prečítajte si aj

Koeman volal ďalšiemu hráčovi: To, čo sa Busquets dozvedel počas 15-minútového rozhovoru, ho príliš nepoteší!

Po týchto slovách Koemana sa definitívne rozhodol odísť

Apropo Luis Suárez. Tomu mal nový tréner Ronald Koeman povedať, že s ním nepočíta a môže si hľadať nový klub. Toto malo tiež prispieť k rozhodnutiu Messiho odísť z Barcelony, keďže s Uruguajčanom sú výborní priatelia a ich rodiny strávili nedávno spoločnú dovolenku na jachte.

Messi sa tiež nedávno rozprával s holandským trénerom a mal mu povedať, že svoju budúcnosť vidí skôr mimo barcelonský klub, v ktorom hrá od začiatku svojej profesionálnej kariéry.

Španielsky AS s odvolaním sa na Diario Olé prináša informáciu o tom, že poslednou kvapkou do pohára Messiho trpezlivosti mali byť slová trénera Koemana.

„Tvoje privilégiá v zostave sú preč," mal otvorene povedať hviezdnemu Argentínčanovi. „Musíš robiť všetko pre tím."

Búrlivé protesty fanúšikov Barcelony v uliciach

Barcelonskí fanúšikovia sa po posledných správach búria. Húfne vyrazili protestovať do ulíc v okolí štadióna Nou Camp a dožadovať sa zotrvania Messiho v Barcelone.

Nahnevaní priaznivci katalánskeho klubu sa zhromaždili pri štadióne a dožadujú sa rezignácie prezidenta klubu Josepa Mariu Bartomeua.

O Messiho je obrovský záujem - spomínajú sa najmä Manchester City, PSG, Inter Miláno a Manchester United.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Diario Olé, TyC Sports

Diskusia

Podobné články