Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan po prílete s negatívnymi testami. Klaksvík sa zišiel a čaká na verdikt UEFA pripravený letieť do Bernu

BRATISLAVA - Záhadné testovanie na Faerských? Celá výprava Slovana po prílete na Slovensko negatívna. Tím Klaksvíku sa zišiel a čaká na verdikt UEFA pripravený letieť do Bernu.
Zdroj: 36241
Zdieľajte:

Celá prvá výprava ŠK Slovan Bratislava, ktorá letela v pondelok na Faerské ostrovy, sa po prílete domov podrobila opätovnému testovaniu, ktoré preukázalo, že všetci členovia výpravy sú NEGATÍVNI.

Hráči Slovana boli negatívni aj na Faerských ostrovoch

To znamená, že hráči Slovana boli negatívni aj na Faerských ostrovoch a keby miestne úrady vyhoveli žiadosti klubu o opätovné pretestovanie, mohli by belasí nastúpiť na duel prvého predkola Ligy majstrov.

„Po nepríjemných udalostiach z posledného týždňa nás teší, že celá pondelková výprava má negatívne testy na Covid-19. Vďaka tejto skutočnosti sa naši hráči a realizačný tím budú môcť vrátiť do tréningového procesu. Výsledky testov len potvrdzujú náš názor, že na Faerských ostrovoch nám domáce úrady účelovo a neférovo zamedzili nastúpiť na zápas. Z výsledkov testov vyplýva, že ak by naša oficiálna žiadosť o pretestovanie výpravy našla pochopenie, vyšli by hráči ako negatívni a mohli by zasiahnuť do hry. Po negatívnych výsledkoch rovnako ako účelové a diskriminačné vyznieva rozhodnutie faerských úradov o karanténe len pre hráčov a realizačný tím. Výsledky testov posielame aj na UEFA ako ďalší argument k nášmu protestu voči krokom faerských úradov,“ cituje oficiálny klubový web skslovan.com generálneho riaditeľa Ivana Kmotríka ml.

Na oficiálny verdikt UEFA sa stále čaká.

Prečítajte si aj

Ivan Kmotrík ml.: Väznili nás na hoteli a miestna polícia sa nám viackrát vyhrážala!

Klaksvík je pripravený letieť do Bernu

„Tím KI Klaksvík je pripravený odletieť, ale Faerské ostrovy neopustí, kým nepríde oficiálne oznámenie od UEFA," cituje portál nordlysid.fo predsedu klubu Tummasa Lerviga.

Celý tím sa zíde v Klaksvíku, ale neodletí na západ, pokiaľ nedostane oficiálne rozhodnutie od UEFA.

Zápas druhého predkola proti švajčiarskemu Bernu by sa mal odohrať v stredu. Zatiaľ nie je jasné, kto bude súperom Young Boys, či Slovan alebo Klaksvík.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: skslovan.com, nordlysid.fo

Diskusia

Podobné články