Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovan spoznal svoj verdikt! Ako rozhodla UEFA?

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava spoznal definitívny verdikt. Ako rozhodla UEFA?
Zdroj: 35801
Zdieľajte:

ŠK Slovan Bratislava napriek všetkej snahe spoznal nepríjemný verdikt. UEFA rozhodla o tom, že zápas 1. predkola Ligy majstrov je skontumovaný 3:0 v prospech domáceho tímu KÍ Klaksvík. Informoval o tom oficiálny klubový web tímu z Faerských ostrovov.

Slovan mal v oboch výpravách vyslaných na Faerské ostrovy po jednom pozitívnom členovi na Covid-19. Slovan žiadal pretestovanie hráčov, ktoré im ale miestnymi úradmi nebolo umožnené. Napokon UEFA piatkový preložený zápas zrušila a na verdikt sa čakalo do pondelka.

Ivan Kmotrík ml. prostredníctvom oficiálneho klubového webu informoval verejnosť o tom, že členovia prvej výpravy Slovana boli opätovne pretestovaní po prílete na Slovensko a všetci boli negatívni, čo znamená, že negatívni boli aj na Faerských ostrovoch. No keďže domáce úrady odmietli žiadosť belasých o pretestovanie, nebolo Slovanu umožnené nastúpiť.

Prečítajte si aj

Slovan po prílete s negatívnymi testami. Klaksvík sa zišiel a čaká na verdikt UEFA pripravený letieť do Bernu

Slovan sa hodlá proti verdiktu UEFA odvolať. Ak rozhodnutie zostane v platnosti, pokračovať bude v 2. predkole kvalifikácie Európskej ligy. Jeho žreb je naplánovaný na 31. augusta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články